Ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat că rata vaccinării a scăzut brusc după ce Senatul României a respins legea care impunea obligativitatea prezentării certificatului verde pentru anumite categorii profesionale, după ce atunci când măsura a fost anunțată în câteva zile s-au vaccinat mai multe persoane decât în toată vara acestui an.

”Dacă ne uităm la succesiunea evenimentelor şi a zilelor, vedem următorul lucru: am avut o acoperire care nu a fost intenţionată, o coincidenţă de lucruri care au pornit într-o zi de joi şi vineri. Guvernul a decis introducerea pe anumite segmente a acestui certificat verde. Luni de când a început implementarea acestei măsuri, asta însemnând săptămâna trecută, a început dezbaterea pe proiectul legislativ”, a declarat Cseke Attila.

El a precizat că rata vaccinării a scăzut brusc de la 110.000 mii de persoane, până la 46.000 de persoane imunizate, din momentul în care Senatul a respins proiectul de lege referitor la certificatul digital pentru anumite categorii profesionale.

Integral pe GândulComentarii

Elvis Dar de ce nu băgați medicamente în farmacii și care să fie prescrise de medicii de familie ptr ca oamenii să nu mai ajungă în situații grave? O țineți lângă cu vaccinarea deșii vaccinat fiind poți transmite virusul.

3 noiembrie 2021 12:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.