Liderii celor trei partide care negociază viitorul guvern au stabilit, luni seară, la Palatul Victoria, că formula pe care vor merge în privința premierului va fi rotația între PSD și PNL.

Surse din conducerea celor trei formațiuni au declarat pentru Digi24.ro că va fi rotație de premieri fără UDMR, adică Kelemen Hunor nu va putea fi desemnat pentru a conduce guvernul.

Un lucru care rămâne de discutat este durata mandatului de premier prin rotație - un an și jumătate sau doi.

Ceea ce este însă interesant, potrivit informațiilor noastre, este că Florin Cîțu dorește ca rotația să înceapă cu Marcel Ciolacu, propunerea PSD pentru postul de prim-ministru.

Integral pe Digi24Comentarii

Șerban Nicolae, fost expert în sex anal al PSD, acum un Nimeni mai viril ca niciodată Măh Loazelor, eu zic să-l puneți premier pă Băsescu, că ăsta le știe pă toate, el a mai fost premier și șef de stat când Emil Boc era premier secundar numai cu numele, are ditamai experiența, are și feștila aia, pardon, torța democăcației democăcate, e cel mai cel și cel mai cea și cel mai hăis premier potrivit cu pula pentru țara asta. Ce ziceți? V-am convins? Păi, dacă nu v-am convins, o să vă fac la fiecare câte o clismă cu pula ca să vă scap de toate neplăcerile, chiar și de covid. Acum, numai Băsescu e cel mai potrivit, deși Adrian Năstase era cel mai cel mai potrivit, nu se mai poate că, sărmanul a fost și pă la ocnă și e husen liberat și liber. Liviu Dragnea la fel, nu se mai poate, că și ăla e husen de ocnă liberat, iar sluga lui Viorică Dăncilă înverzește economie înverzită a lui Isărescu, economia aia care NU există acolo și nicăieri altundeva, așa că dacă și Viorica Dăncilă e ocupată cu alte înverzeli, nu se mai poate decât dacă-l avortăm pă Băsescu fie printr-un purgativ, fie printr-o clismă făcută cu pula unde eu sunt maestru emerit. Hăăăă? Aud? Ce ziceți? Vă băgați în clisma mea voluntar sau obligatoriu cu sodomizare anală? Cu respect, al dvs., Șerban Nicolae

17 noiembrie 2021 2:04

Iohannis il vrea pe Ciuca si-l va fute0n cur pe Citu Citu se rebeleaza impotriva sasului. Sasul poate da drumul la DNA in cazul achizitiilor excesive de vaccinuri.

16 noiembrie 2021 7:19

Dan Vîlceanu, cel ce-l fute-n cur pe Cîțu Si, da, il fut in cur pe Florin... Dealtfel, Florin e obisnuit sa fie futut in cur de PSD-ist. Mai nou si Iohannis vrea sa fie futut in cur de PeSeDe... Orice, numai sa nu-l suspende.

16 noiembrie 2021 2:54

Baron corupt, putred de boga: aș fute-n cur un postac bolșevic. .

15 noiembrie 2021 23:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.