Pe 16 noiembrie s-au împlinit 7 ani de la turul al II-lea al alegerilor prezidențiale din 2014, 7 ani de când Klaus Iohannis a fost ales președinte al României pentru prima dată.

Deși în primul său mandat Klaus Iohannis nu a făcut absolut nimic pentru a dovedi măcar o intenție de viziune pe termen lung pentru această țară, când a candidat pentru al doilea mandat a primit, în cele din urmă, mai multe voturi decât primise prima dată. Cumva, nimicul făcut a fost apreciat. Sau lumea a gândit că 5 ani sunt prea puțini pentru un om atât de meticulos ca să demonstreze de ce este în stare. Și i-au mai acordat încă 5 ani, din care, deja, au trecut doi.

Poate Klaus Iohannis în următorii 3 ani să facă tot ceea ce n-a făcut în cei 7 ani de până acum? Este greu de crezut. Nu pentru că domnul Iohannis ar fi incapabil să facă, ci pentru că, până acum, a fost incapabil să ne spună, măcar, ce ar vrea să facă.

Integral pe LibertateaComentarii

Dan Vîlceanu, cel ce-l fute-n cur pe Cîțu Gaozare, Iohannis are un stil consecvent. Cum avea si austerul Crin Antonescu. Liberalii nu poarta culori tipatoare, extravagante ca la tiganii vostri. Te-as fute-n cur, dar nu fut tigani.

22 noiembrie 2021 7:33

Croitorul de costum de zeghe de ocnă de la Jilava Măi oameni buni, ia uitați-vă voi la Cucută Vodă de la Cotroceni din imagine. Sărmanul n-are decât o singură cravată pe care o poartă de 7 ani de când zace acolo și face căcatul praf, mai ales în ultima vreme respectivul face căcatul pulbere. Adicătelea, Mătrăgună Vodă de la Cotroceni să poarte aceeași cravată de aceeași culoare de 7 ani de zile? Ce însemnează asta? Că respectivul nu e decât un țărănoi necioplit și cam fără gustul de a se-nțoli mai ca lumea botezată. Măi arătărilor, mai uitați-vă și voi în oglindă să vă vedeți ce ridicoli sunteți!

22 noiembrie 2021 4:37

Fute-l în cur pe iohannist! Acum! .

21 noiembrie 2021 20:30

xyz, postac PSD sodomizat de mic Nici eu slobozul tau cald si sarat, de taran autentic!

21 noiembrie 2021 10:57

Liviu Draknea: aș da o muie cu căcat unui postac bolșevic. Acum! xyz, nu ot uuta felațiile tale?

20 noiembrie 2021 20:09

xyz Johanis asta, trebuia demis, cand si-a tras Geaca Rosie, s-a flancat de niste haidamaci mardeiasi, a marsaluit agresiv pe strazile Capitalei, zbierand lozinci ruginite si dogite "jos comunismul", "muie/moarte PSD", "guvernul meu"--toate mizeriile astea, comise de Johanis in stilul cunoscut si practicat in anii blestemati 33' - 36'. Poporul roman plateste acum, cu sanatatea si cu viata mizeriile acestui taranoi violent.

20 noiembrie 2021 11:59

Liviu Dragnea xyz, nu pot uita bucile tale...

20 noiembrie 2021 6:43

Gheorghe Calistrat V-ați întrebat vre-odată de ce țările anglo-saxone conduc lumea? Răspunsul este simplu, fiindcă acestea sunt mai deștepte! Iată cum se formează un guvern intro țară anglosaxonă: 1. Prim-ministrul provine din partidul care are cel puțin un vot mai mult decât celelalte partide 2. Ministerele nu se impart între partide, numărul total al ministerelor este alocat partidului care numește prim-ministrul 3. Legile sunt scrise și aprobate de majoritatea parlamentară unde s-a format coaliția dintre partidul cîștigător și partidele aliate acestuia. Asta înseamnă coaliție parlamentară - lucru esențial partidului majoritar pentru a putea lua decizii și a conduce țara. Partidele care participă pe fond parlamentar la aprobarea legilor formează în realitate ceia ce se chiamă “shadow government”, adică guvern în umbră. Bineînțeles că partidul care are cel puțin un vot mai mult la alegeri, poate rămâne la putere - însă nu va putea conduce țara eficient, rezultatul final fiind că în mod probabil nu vor putea câștiga alegerile următoare. Dacă ministerele ar fi dispensate între diferite partide, aceste nu au în fond nici un interes (în afara furtului din fondurile publice) ca lucrurile să meargă bine spre folosul paridului și premierului care sunt in capul statului, tocmai pentru ca alegerile următoare să nu fie căștigate de același partid! Evident, în această formulă, UDMR sau alte partide mici nu ar putea niciodată să preia conducerea unui minister - și nici nu ar fi esențial pentru țară!

19 noiembrie 2021 20:50

xyz Johanis asta, trebuia demis, cand si-a tras Geaca Rosie, s-a flancat de niste haidamaci mardeiasi, a marsaluit agresiv pe strazile Capitalei, zbierand lozinci ruginite si dogite "jos comunismul", "muie/moarte PSD", "guvernul meu"--toate mizeriile astea, comise de Johanis in stilul cunoscut si practicat in anii blestemati 33' - 36'. Poporul roman plateste acum, cu sanatatea si cu viata mizeriile acestui taranoi violent.

19 noiembrie 2021 16:42

ciclop nu domnule jurnalst , nu trebuie sa asteptam inca 3 ani sa se iroseasca asa cum au fost irositi cei 7 despre care vorbiti. ! SINGURA SOLUTIE DEMITEREA URGENTA a presedintelui part time, primul navetist, primul schior, primul golfer , primul turist , si "prima sosoaca prezidentiala anti masca "!!! "EX NIHIL -NIHIL" de la un nimic -tot nimic . A FACUT DESTUL RAU SI RAUL TREBUIE CURMAT CAT MAI REPEDE !! Cand "s-a ales "neamtul presedinte mos Costache al lui Tipirig a spus "baaa nepoate asculta la mine eu sunt om batran cu "esperenta" am facut si razboiul al mare , am fost si "prizioner " si la rusi si la nemti , am zis sa stii ca l-am apucat pe dumnezeu de picior dar "ghinion, pas cu pas, intro "pereoada scurta " " ne-am lamurit ca am gresit adresa si l-am apucat pe dracu de coada si acum e greu sa-l dai afara dupa ce "ti-a intrat in casa " si trebuie sa facem crucea mare ca e dracu batran "

19 noiembrie 2021 15:58

Indignat Vedeal-aș pe năsălie cu vată în nas, și lumânări la cap Promit că am să plâng. De fericire!

19 noiembrie 2021 14:26

Pute Mortul a carei stafie ne costa zilnic!

19 noiembrie 2021 12:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.