Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că formaţiunea sa nu va renunţă la niciunul dintre ministerele pe care le are în prezent în Executivul interimar şi a arătat că nu este posibil ca UDMR să fie doar un element de decor, într-un Guvern. Negocierile au fost întrerupte, în urma solicitării venite din partea liberalilor de a primi Ministerul Dezvoltării.

„Se poate aştepta la un vot în Parlametn joi dacă discuţiile vor fi finalizate până luni”, a declarat vicepremierul interimar Kelemen Hunor în urma şedinţei de negoceri de vineri dintre partidele care doresc formarea unei noi coaliţii de guvernare.

„Un singur luru nu este posibil şi nu va fi posibil, ca UDMR-ul să fie un element de decor, într-un Guvern. Acest lucru nu este posibil, să stăm noi cu pantalonii daţi jos, până la genunchi, şi să aşteptăm poştaşul zâmbind în fiecare lună. Aşa ceva nu este posibil, orice altceva este posibil”, a comentat Kelemen Hunor blocajul din discuţiile privind împărţirea portofoliilor”, a declarat liderul UDMR la ieşirea de la negocierile vineri pentru formarea unui nou Guvern.

Integral pe AdevărulComentarii

Kelemen Hunor, secui autonom de autonomie autonomă din autonomat Mei fraților, mei dragilor, mei animalelor, eu m-am supărat pe voi și mă retrag de la guvernare dacă UDMR nu primește Ministerul Autonomiei, pentru că noi de la UDMR vrem o dezvoltare autonomă a anutonomiei României care să fie transparentă și eficientă, care căcare să dezvolte autonom autonomia în România. Eu nu mai pot să stau cu pantalonii pe care voi i-ați dat jos de pe mine până la genunchi ca să vă arăt pula, coaiele și găoaza mea care e plină de ninotină între buci. Eu cu barba mea sunt precum Fekete Peter sau Păcălici din copilăria noastră neautonomă, dar asta contează mai puțin. Totul e ca România să aibă un guvern cât mai curând, guvern care să aibă minim 60 de ministere sau chiar 70 de ministere, nu contează câte și nici denumirea lor, totul e ca cele 70 de ministere noi ale guvernului să fie autonome unele de altele și autonome de autonomie, altfel nu se mai poate așa. M-ați înțeles mei? Eu mai cerșesc de asemenea funcția de prim-prim-vice-vice-prim-vice-vice premier, ca să vă arăt eu vouă de ce sunt în stare. Păi, ce pula mea vreți? Să mi-o tai dărăbi, c-așa vreți voi? Noi vrem autonomie, cu autonomia pe autonomie câlcând și celor din locurile de veci autonome, autonomie dăruindu-le, în vecii, vecilor, amen! Osz Ishten Foss at!

21 noiembrie 2021 19:09

Kelemen Hunor, secui autonom de autonomie autonomă din autonomat (2) Vom avea și ministerul Regresului, ca să avem o opopoziție la ministerul Dezvoltării, că dacă vom mai îngloda România în alte datorii externe de alte zejdămii de miliarde de eoroi, să fie un minister al Regresului și Nedezvoltării care căcare să s-ocupe d-astea. Se va crea ministerul Toamnei care căcare e pă sfârștite, dar și ministerul Iernii care căcare bate la ușă, că-i mai bine așa. Vom avea și ministerul Divorțului, dar vom avea și ministerul Concubinajului, că e bune ș-alea. Propun s-avem și minsterul Prostituției, că e mare nevoie mare de bordeluri în țara asta neautonomă. Ministerul Ploii e pă vine, iar ministerul Vântului e din fiecare parte de unde bate vântul. Mai e nevoie de ministerul Coatelor Goale nedigitalizate, că după cum știm coatele n-au degete digitalizate, așa că rămânem la coate. Toate ministerele vor fi autonome, iar guvernoiul va fi și el tot autonom. Ș-acu, ce pula mea vreți? Să mi-o tai dărăbi c-așa vreți voi? Autonomia e totul! Osz Ishthen Foss at!

21 noiembrie 2021 19:08

Kelemen Hunor, secui autonom de autonomie autonomă din autonomat (1) Nu e posibil ca UDMR să fie o Găoază de decor în coaliție, găoază care să stea cu pantalonii dați jos până la genunchi ca s-așteptăm poștașul în fiecare lună pentru a-i arăta pula, coaiele și bucile cu nicotina dintre ele. Noi nu mai precupețim nici o precupețeală de prioritate și vrem ministerul Dezvoltării Autonomiei, pentru că noi vrem dezvoltarea autonomiei în România, dezvoltare echilibrată a autonomiei, autonomie corectă eficientă și autonomie transparentă, dar vrem autonomie, vreți să vă mai explicac odată? Ce pula mea e așa de greu de înțeles că noi vrem dezvoltarea autonomiei și vrem o România dezvoltată autonom, adică autonomie autonomă. Eu am propus s-avem și ministerul Familiei, pentru că nu contează câte minstere vor fi în noul guvernoi care stă cu pantalonii pe vine, adică cu pantalonii dați jos până la genunchi, vor fi minim 50 sau poate chiar 60 de ministere, ca să fie, că e bune ș-alea.

21 noiembrie 2021 19:07

Kelemen Hunor, cel ce fute-n cur imbecilul popor roman Dintre toate popoarele vecine Ungariei, cel mai bine stau capra romanii. La ucrainieni nu cartim. La sarbi, slovaci si austrieci nici atat.

21 noiembrie 2021 13:05

Ucrainianul Viktor Hrebenciuk, guzganul rozaliu Minoritatile fut in cur poporul roman.

21 noiembrie 2021 10:55

Laszlo Farray Mie imi plac unguroaicele fiindca sunt (UDMR) UDeMeReu...

21 noiembrie 2021 3:29

UDMR Futem în cur imbecilul popor român și asta ne ocupă tot timpul.

20 noiembrie 2021 21:18

Dan Vîlceanu, cel ce-l fute-n cur pe Cîțu Alex, esti prost. Te-aș fute-n cur.

20 noiembrie 2021 19:59

Alex Uspenschi Pentru ca o tzara sa fie guvernata cum trebuie, este esential ca prim-ministrul precum si toate ministerele sa fie conduse de un singur partid.

20 noiembrie 2021 10:03

Victor Ponta, ofiter SIE, mason, homosexual Senatorul UDMR Laszlo Attila susţine că regulile nu pot fi schimbate în timpul jocului. „Dacă cineva îşi face vise erotice că poate schimba regulile în timpul jocului, se înşală”, a transmis acesta vineri, într-o intervenţie la Antena3 Citeste mai mult: adev.ro/r2tpec

20 noiembrie 2021 7:37

pop Daca tot v-a futeti cu toti, macar sa vina banii.

20 noiembrie 2021 7:13

Ucrainianul Viktor Hrebenciuk, guzganul rozaliu Eu i-am invatat sa fie mereu la guvernare. Romanii sunt popor slab si minoritatile sunt la putere.

20 noiembrie 2021 6:55

Zic si eu Ba puteti sta cu pantalonii jos si sa primiti si un picior in dos.Numai sa se gaseasca piciorul.

19 noiembrie 2021 16:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.