Fostul lider PNL, Ludovic Orban, a acuzat, luni dimineața, PNL că execută ordine venite de la Cotroceni și a criticat desemnarea lui Nicolae Ciucă pentru funcția de premier.

”Nicolae Ciucă e membru PNL de un an de zile. Un partid liberal care prețuiește libertatea, proprietatea privată, democrația în general, accesul liber la justiție, nu poate să susțină un om care toată viața a dat ordine sau a executat ordine. Democrația înseamnă foarte mult timp pentru a convinge oamenii, în democrație nu se dau ordine. Se adoptă legi, se iau decizii”, a declarat Orban.

Fostul lider liberal a mai spus că odată ce s-a făcut această alianță ”contra naturii” s-a pus punct obiectivului asumat de președintele Iohannis și de PNL de a repara legile justiției. ”Ne întoarcem poate nu chiar la perioada Dragnea”, a mai spus el.

Integral pe G4media.roComentarii

PROBO In concluzia liberalului pus pe liber un om care a purtata haina militara si si-a servit cu demnitate tzara nu poate fi prim-ministru. Da, a dat si a executat ordine conform legii ."Marii democrati" civili care au devalizat aceasta tzara sun mai buni a aspira le scaunul de prim-ministru ?Da, poate nici Ciuca nu este bun ca prim ministru in contextul actual, dar nu avem ce face, nu-l putem invia pe Vlad Tepes.

22 noiembrie 2021 11:45

ABCD NU Johanis a readus PSD, la Guvernare, acest partid a beneficiat de NENOROCIRILE comise de "guvernul meu" PNL/USR-PLUS/PMP, care, prin ministrii si primarii lor, au reusit urmatoarele: sa incendieze 6-7 spitale in Tara; sa redacteze cel mai prost PNRR intarziat, nerealizabil si nefolositor pt. romani ; sa permita banditeste majorarile oribile la electr/gaze; sa nu creasca veniturile romanilor - muritori de foame si inghetati in case; sa paragineasca orasele si sa le umple de gramezi de gunoaie (Clotilda sect.1, Nicusor Dan), sa distruga parcurile si spatiile verzi....nu este loc aici sa listam nenorocirile "guvernului meu".

22 noiembrie 2021 11:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.