Ludovic Orban a anunţat, după şedinţa liderilor PNL, că va demisiona din partid. Decizia vine după formarea coaliţiei PNL-PSD-UDMR.

Anterior, pe 12 noiembrie, conducerea restrânsă a liberalilor a decis excluderea fostului şef de partid. "PSD a revenit la putere, personal sunt în situaţia extrem de grea de a lua decizia de a intra cu toată forţa în opoziţia acestui partid. Îmi voi da demisia", a declarat Ludovic Orban.

"Astăzi, pentru mine PNL a murit, e adevărat, în pat cu PSD. Cine îşi imaginează că va putea vreodată să se reabiliteze este un naiv”, a spus Orban, la ieşirea din şedinţa PNL.

Integral pe AdevărulComentarii

Dan Vîlceanu, cel ce-l fute-n cur pe Cîțu Pute, gaoaza ta pute a gaozar prost si pestifelic.

23 noiembrie 2021 12:33

Pute Nu ,a murit cand ai luat tu muie de la PDL ,esti un nimic !!!

23 noiembrie 2021 8:20

As da o muie unui postac bolșevic. Acum! .

22 noiembrie 2021 21:44

fan Diana Ivanovich Șoșoacă: NU PURTAȚI BOTNIȚA! Nu purtati masca! Nu va vaccinati! Pandemia este o mascarada. Virusul nu exista. N-a murit nimeni de Covrig! Mergeti la mitinguri, in piete FARA BOTNITA! lUATI-VA INFORMATIILE DOAR DE LA D-NA SOSOACA! Au vrut razboi cu poporul roman. Il vor avea!

22 noiembrie 2021 17:30

Imbecil = ABCD, un retardat sodomizat de mic Cum nu stie sa faca nimic, s-a facut postac bolsevic.

22 noiembrie 2021 16:49

Imbecil @Dan Vălceanu. eu și cu ABCD ne pișăm pe tine. 2-1 idiotule. la 3-1 schimbăm porțile.

22 noiembrie 2021 13:42

Dan Vîlceanu, cel ce-l fute-n cur pe Cîțu ABCD, ma pis pe tine.

22 noiembrie 2021 13:40

ABCD Nene Orbane, nu te mai kaka pe matale, ca te crezi mare lider PNL, deoarece, NU Johanis a readus PSD, la Guvernare, acest partid a beneficiat de NENOROCIRILE comise de "guvernul meu" PNL/USR-PLUS/PMP, care, prin ministrii si primarii lor, au reusit urmatoarele: sa incendieze 6-7 spitale in Tara; sa redacteze cel mai prost PNRR intarziat, nerealizabil si nefolositor pt. romani ; sa permita banditeste majorarile oribile la electr/gaze; sa nu creasca veniturile romanilor - muritori de foame si inghetati in case; sa paragineasca orasele si sa le umple de gramezi de gunoaie (Clotilda sect.1, Nicusor Dan), sa distruga parcurile si spatiile verzi....nu este loc aici sa listam nenorocirile "guvernului meu".

22 noiembrie 2021 12:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.