Victor Ponta spune că este dispus să-i ajute „cu plăcere” pe cei de la PSD în guvernarea care urmează și s-a arătat inclusiv dispus să se întoarcă în PSD și pentru fuziunea formațiunii pe care o conduce cu PSD. Invitat la Digi24, fostul premier spune că s-a întâlnit cu Marcel Ciolacu la invitația acestuia.

Moderatoare: Veți intra și dumneavoastră în PSD, veți fuziona, veți colabora, ce se întâmplă cu Pro România? Ați fost la o cafea săptămâna trecută cu Marcel Ciolacu.

Victor Ponta: Domnul Ciolacu m-a invitat, nu mă duc neinvitat nicăieri. Eu, cât am fost liderul PSD m-am sfătuit cu foștii lideri. Fiecare are o anumită experiență. Domnul Ciolacu m-a invitat, m-a întrebat. Dincolo de asta nu am discutat altceva și nici nu s-a pus problema.

Integral pe Digi24Comentarii

Codrin Ștefănescu, membru fondator al Alianței pentru Ocnă Hopa! S-a trezit și Nimeni Ponta ca să facă o iotă de gălăgie? La ce să-i ajuți mă pă ăștia dă la PSD? La ruinarea și batjocurirea României? Ești singurul fost premier care ai batjocurit țara și ai înglodat România în alte datorii externe de 30 de miliarde euro în numai 3 ani de zile, te-n gură să te fut de miciman prost, incapabil și idiot ce ești tu. Ce pizdoiul mă-tii de ajutor cu pleziruri vrei tu să le faci ăstora? Tu nu te vezi că ești un Nimic care mai bine s-ar ascunde să nu-l mai vadă nimeni? Te fut în gură până te ia mama dracului, nimicule!

24 noiembrie 2021 2:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.