„Pregătirile pentru valul cinci trebuie să înceapă imediat. Nu cred că îl vom evita, dar trebuie să fie unul cu amplitudine cât mai mică și cu cât mai puține decese", a precizat medicul.

Dacă va fi învestit în funcția de ministru al Sănătăţii, Alexandru Rafila își propune să crească numărul românilor care se testează pentru depistarea COVID.

„Eu am în program această creștere a accesibilității la testare", a explicat acesta.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Episcopul homosexual de Huși Fan, imi placi. Te-as fute!

24 noiembrie 2021 19:51

fan Diana Ivanovich Șoșoacă: NU PURTAȚI BOTNIȚA! Nu purtati botnita! Virusul nu exista. N-a murit nimeni de Covrig! Luati-va informatiile doar de la d-na avocat Diana Ivanovich Sosoaca. Stie carte, mama ei este lidera masoneriei feminine din Romania. Vor razboi cu poporul roman. Il vor avea!

24 noiembrie 2021 16:03

Dan Vîlceanu, cel ce-l fute-n cur pe Cîțu Ciobale, te-as fute-n cur daca vrei. N-ai fi primul fraier sodomizat de mine. N-o sa poti merge vreo 2 saptamani, o sa ai rupturi anale, dar probabil ca esti obisnuit.

24 noiembrie 2021 7:46

Ciobanu Mircea Rafila pe mine ma dor mainile. Poti veni sa imi faci o laba doctore?

23 noiembrie 2021 23:54

fan Diana Ivanovich Șoșoacă: NU PURTAȚI BOTNIȚA! Nu purtati botnita! Virusul nu exista. N-a murit nimeni de Covrig! Luati-va informatiile doar de la d-na avocat Diana Ivanovich Sosoaca. Stie carte, mama ei este lidera masoneriei feminine din Romania.

23 noiembrie 2021 21:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.