Premierul desemnat Nicolae Ciucă a anunțat marți cele mai importante decizii asumate de guvernul său prin programul de guvernare pentru 2022. Acestea se referă la creșterea pensiilor și alocațiilor pentru copii, dar și majorarea salariului minim până la 2.550 de lei.

Cele mai importante declarații ale premierului desemnat:

Investițiile sunt cifrate la 7% din PIB pentru 2022
PNRR reprezintă axul programului de guvernare. Suntem obligați și condiționați să respectăm liniile din PNRR
Vom sprijini eliminarea decalajelor dintre comunitățile locale și vom implementa Programul de investiții Anghel Saligny
Prioritate va fi legarea regiunilor istorice prin infrastructură
Se mărește indemnziația socială minimă de la 800 la 1000 de lei
Vor fi indexate pensiile cu aproximativ 10%
Pensionarii cu pensii sub 1.600 de lei se va asigura în ianuarie un ajutor de 1.200 de lei pentru a trece peste iarnă
Alocații pentru copii sub 2 ajung la 600 lei, 243 de lei pentru ceilalți copii
Creștere până la 2.550 de lei a salariului minim brut pe economie. Angajatorii vor putea menține un angajat cu salariul minim maxim 24 de luni

Integral pe G4media.roComentarii

Fute-n cur un bolsevic. Acum! ion, dati-as muie cu lopata, spitale ardeau si daca guverna PSD-ul tau. USR a facut treaba buna la transporturi.

24 noiembrie 2021 7:43

ion Intr-adevar, unii romani au votat USR/PLUS - si, s-au ales cu 6-7 spitale incendiate, plus mortii aferenti; s-au mai ales de la USR/PLUS, votantii, cu un PNRR defect intocmit, deci, nerealizabil, inutil pt Romania; alti romani, chiar mai fraieri, au votat PNL- si s-au capatuit cu cel mai incapabil PM, cu delicte financiare in SUA si in Romania, cu acest Catu, care, acum, s-a dezvaluit ca, a praduit fondul de pensii al romanilor; urmeaza, sa se descopere si alte fraude financiare din Buget, comise de acest Catu, PM si presedintele PNL. N-avem loc acilea, sa prezentam toate nenorocirile facute de PNL/USR/PLUS, dar, noroc cu Johanis, in al 12-lea ceas inainte de dezastru, s-a opintit si-a fixat un PM si un Guvern impreuna cu PSD, sa repare dezastrele liberale si useriste.

24 noiembrie 2021 7:40

WC Tudor, mare patriot defunct, dă pă lumea ailaltă Băăă ghenerale, cacă-te pe fuțuica aia pă care și căcare o botezatără-ți voi ditamai programul dă guvernare, pentru că-n realitate nu e decât un alt fel de hârtie igienică, cu care din păcate nu se poate șterge la găoază de căcat după ce s-a ușurat orice om necăjit. Acum ar fi momentul de sinceritate, ca să fiți și voi onești măcar o iotă, ca să fuzionați sau să fâsionați PNL-ul dă azi cu PSD-ul dă azi într-un mare neo-PCR sau neo-PSD, mai neo-marxist ca niciodată, măcar așa știe și orice protovan din țara asta care căcare-i realitatea. Fariseilor și ipocriților ce sunteți voi!

24 noiembrie 2021 1:56

muie lui ciuca Sa imi sea limbi in pizda Ciuca! Muie bah! Sa iti dau malahie sa bei .

23 noiembrie 2021 23:52

Virgil Bacanu In acest format guvernul Romaniei (Presedintie si Armata) este controlat total de directorul SRI-ului, Eduard Hellvig. Defapt el este in spatele lui Klaus Iohannis pe care il manipuleaza cum vrea!

23 noiembrie 2021 23:37

Virgil Bacanu In acest format guvernul Romaniei (Presedintie si Armata) este controlat total de directorul SRI-ului, Eduard Hellvig. Defapt el este in spatele lui Klaus Iohannis pe care il manipuleaza cum vrea!

23 noiembrie 2021 23:28

fan Diana Ivanovich Șoșoacă: NU PURTAȚI BOTNIȚA! Nu purtati botnita! Virusul nu exista. N-a murit nimeni de Covrig! Luati-va informatiile doar de la d-na avocat Diana Ivanovich Sosoaca. Stie carte, mama ei este lidera masoneriei feminine din Romania.

23 noiembrie 2021 21:34

Dan Vîlceanu, cel ce-l fute-n cur pe Cîțu PNRR reprezintă vibratorul programului de guvernare

23 noiembrie 2021 21:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.