Capitolul dedicat sprijinirii familiilor din programul de guvernare abundă în promisiuni de sprijin financiar pentru cuplurile cu copii. Ministerul Familiei, condus de Gabriela Firea (PSD), promite în documentul oficial atât vouchere și subvenții pentru familii, cât și reduceri de taxe.

Măsurile propuse în Programul de guvernare nu sunt însă însoțite de termene de implementare sau de impactul bugetar estimat.

Ele sunt justificate prin nevoia de stimulare a natalității, pe fondul scăderii constante și accentuate a natalității, dublată de migrație.

Integral pe G4media.roComentarii

ion Intr-adevar, unii romani au votat USR/PLUS - si, s-au ales cu 6-7 spitale incendiate, plus mortii aferenti; s-au mai ales de la USR/PLUS, votantii, cu un PNRR defect intocmit, deci, nerealizabil, inutil pt Romania; alti romani, chiar mai fraieri, au votat PNL- si s-au capatuit cu cel mai incapabil PM, cu delicte financiare in SUA si in Romania, cu acest Catu, care, acum, s-a dezvaluit ca, a praduit fondul de pensii al romanilor; urmeaza, sa se descopere si alte fraude financiare din Buget, comise de acest Catu, PM si presedintele PNL. N-avem loc acilea, sa prezentam toate nenorocirile facute de PNL/USR/PLUS, dar, noroc cu Johanis, in al 12-lea ceas inainte de dezastru, s-a opintit si-a fixat un PM si un Guvern impreuna cu PSD, sa repare dezastrele liberale si useriste.

24 noiembrie 2021 7:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.