Cabinetul PNL-PSD-UDMR, condus de generalul Nicolae Ciucă și căruia, mâine, Parlamentul României îi va acorda votul de învestitură, este putred de bogat, pe persoanele fizice care îl compun.

Cei 23 de membri ai acestui executiv dețin, conform declarațiilor de avere pe care fiecare dintre ei le-au întocmit, obligați fiind de calitățile lor oficiale pe care le-au ocupat anterior, nu ai puțin de 343.936,13 metri pătrați de terenuri intravilane, agricole, extravilane sau pădure. De asemenea, aceștia au în proprietate nu mai puțin de 46 de imobile, constând în case de locuit, apartamente, case de vacanță sau spații comerciale, cu o suprafață totală de 9.696,09 metri pătrați.

În conturile și depozitele bancare ale liberalilor, social-democraților și membrilor UDMR care vor forma noul Executiv sunt declarate sume importante de bani: peste 7,1 milioane de lei, peste 837.000 de lei și peste 56.000 de dolari. Culmea, ministrul propus să ocupe portofoliul Finanțelor, economistul Adrian Câciu, nu deține, conform documentelor publice, niciun ban în bancă.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.