Premierul desemnat, Nicolae Ionel Ciucă, a depus marţi, la Parlament lista completă a miniştrilor care fac parte din viitorul guvern al coaliţiei PSD-PNL-UDMR. Digi24.ro a consultat CV-urile viitorilor miniştri, depuse odată cu lista cabinetului Ciucă.

Adrian Câciu, propus pentru şefia ministerului Finanţelor, a lucrat până acum pe post de consilier la primăria oraşului Buzău. Viitorul ministru al Economiei, Florin Spătaru, a lucrat până în prezent exclusiv în domeniul construcţiei navelor. În lista de „competenţe”, ministrului Dan Vîlceanu a inclus şi „operare calculator”, iar la „limbi cunoscute”, ministrul Dezvoltării Cseke Attila a precizat „limba română - nivel avansat”.

Viitorul ministru al Finanţelor, Adrian Câciu, este de profesie economist: a absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti, cu o licenţă în Relaţii şi afaceri internaţionale, în 1997, şi un master în managementul proiectelor de dezvoltare rurală şi regională. În perioada 2001-2007, Câciu a lucrat la Agenţia Domeniilor Statului (şef corp de control, inspector de specialitate). Din 2007 şi până în 2020, Câciu a activat, în diverse funcţii la Agenţia Domeniilor Statului şi Ministerul Agriculturii.

Integral pe Digi24Comentarii

ion Intr-adevar, unii romani au votat USR/PLUS - si, s-au ales cu 6-7 spitale incendiate, plus mortii aferenti; s-au mai ales de la USR/PLUS, votantii, cu un PNRR defect intocmit, deci, nerealizabil, inutil pt Romania; alti romani, chiar mai fraieri, au votat PNL- si s-au capatuit cu cel mai incapabil PM, cu delicte financiare in SUA si in Romania, cu acest Catu, care, acum, s-a dezvaluit ca, a praduit fondul de pensii al romanilor; urmeaza, sa se descopere si alte fraude financiare din Buget, comise de acest Catu, PM si presedintele PNL. N-avem loc acilea, sa prezentam toate nenorocirile facute de PNL/USR/PLUS, dar, noroc cu Johanis, in al 12-lea ceas inainte de dezastru, s-a opintit si-a fixat un PM si un Guvern impreuna cu PSD, sa repare dezastrele liberale si useriste.

24 noiembrie 2021 10:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.