Președintele USR, Dacian Cioloș, spune că vrea să construiască până în 2024 un „pol liberal” care să câștige alegerile. Acesta a declarat la Interviurile Digi24.ro că nu exclude discuții cu Ludovic Orban sau cu alți liberali.

„Depinde în ce direcție vrea să o ia domnul Orban. Nu excludem nici discuții cu oameni de bun simț din PNL. Eu văd că sunt convulsii destul de importante în PNL. E deja o hemoragie. E important, și aici vom discuta foarte serios, pentru că USR înțelege rolul unei Opoziții reformatoare, cu adevărat liberale și ne vom juca rolul acesta. Și vom fi deschiși pentru colaborări cu viitoare mișcări politice, fie din interiorul PNL fie din afară, ca să construim un pol cu adevărat reformator, liberal pentru 2024”, a declarat Dacian Cioloș.

Acesta a precizat că USR este singurul partid din România membru al unei familii liberale europene.

Integral pe Digi24Comentarii

Baron în călduri Băi Paulus, iar ești cu Ruso-Pula-n gură și #REZIȘTI? Păi rezistă, rezistă, că e Ruso-Pulă autentică, te-n gură să te sparg de neo-marxist imbecil. Cu respect, Marcel Ciolacu, tot nebărbierit la tenul curului

25 noiembrie 2021 3:44

Baron în calduri: uite ca Ciolos suge EURO-poolla & #REZISTA! - tu?!

24 noiembrie 2021 22:47

Elvis Am văzut mă cât de reformatori sunteți mai ciolositule. Pentru voi și familiile voastre sunteți foarte reformatori, v-ați pus neamurile in toate posturile bine plătite, ați vrut să puneți mâna pe spitale, Tarom, și alte societăți pe care le-ați devalizat prin managementul vostru că sa le privatizați pe un leu.Voi înțelegeți liberalismul doar pentru prosperitatea unei protipendade, iar restul populației să fie slugile voastre, să muncească ptr voi. Pol liberal format din tine,orban, barna,drula,voiculescu, prună,dragu, mucusor dan,paslaru ,etc.

24 noiembrie 2021 21:00

x Ciolos asta, e umoristic-sinistru, cobeste "convulsii", "hemoragie" despre cadavrul PNL in descompunere - care, adevarat, pute rau. Pe chestia asta, omuletul de 1,55 m, vrea "un pol" cat mai liberal, cat mai "reformator" - dupa modele Clotilda formatoarea de gramezi de gunoaie, si Nicusor (Plicusor) Dan groparul Capitalei, si Mihaiu sect.2 distrugator de parcuri si spatii verzi. Nici in anii 50' n-a avut Romania, asemenea incompetenti far' de scoala si far' de meserii, cum sunt "reformatorii" USR/PLUS.

24 noiembrie 2021 18:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.