Regulile s-ar putea înăspri pentru cei care plănuiesc să călătorească de sărbători. Uniunea Europeană ia în calcul solicitarea dozei a treia, numită „booster” pentru o vacanță fără restricții.

În unele state membre, hotelurile cer deja doza booster pentru a permite cazarea, în altele este aproape imposibil să intrați fără certificatul verde. Există și țări care solicită atât certificatul verde, cât și un test negativ. Din această cauză, pe aeroportul Otopeni două firme de profil se ceartă pentru pasagerii care au nevoie de un test Covid.

Creșterea îmbolnăvirilor în Europa ar putea schimba reglementările de călătorie. Comisia Europeană lucrează la o actualizare a certificatului Covid. A treia doză ar putea fi obligatorie pentru prelungirea valabilității documentului. Decizia ar urma să fie anunțată în câteva zile de comisarul european pentru sănătate.

Integral pe ProTVComentarii

Injecțiile fraierilor?! Adică vaxxinaților?! Așa, ca tine? La cât de multe posibil, boule! Asta dacă treci de „buster”, că cam pe-acolo vi se rupe ața... Nefraierii vor crea noua civilizație humană și, potrivit teoriei „Out of Africa”, tot din Africa vor veni, unde rata medie de waxxinare ecce de 3%! Intelijenții iuăropenies au ales deja crăpelnița!!! Vor pieri precum statuile histerice din Hamerica...

25 noiembrie 2021 13:12

Paulus, sodomitul de serviciu al P$D Eu imi iau doza booster de sloboz. In fund, cum se fac injectiile, fraierilor.

25 noiembrie 2021 7:14

Pute a căcat, deci e Paulus pron zonă, știți postacul bolșevic homosexual distrus 22:13 - 22:20

25 noiembrie 2021 3:14

Baron in calduri: sunt la Guvern cu Iohannis, cu alde Căcâțu', cu Tataru si cu celelalte lepadatrui "liberale", va fut în ciock si va urez "vakssinare protejanta!"

24 noiembrie 2021 22:20

JoahAnus, popnae pasiv și pedofil dovedit Eu am luat deja 10 boostere că așa e euro-popo-trans modern și cool. Cât de curând am să vă impun și vouă.

24 noiembrie 2021 22:20

Episcopul homosexual de Huși Sug EURO-poolla lu' (alde) bustăr & #REZIST!

24 noiembrie 2021 22:17

Vitalie Cojocari: Reamintesc cititorilor mei ca "doza booster" este (însasi) EURO-poolla, care-si face astfel lock (daun, n.m.) printre amigdalele Dvs. în tentativa sa eroica de a va intromisiona epiglota. Cu respect, Sîrbu-Teroristu' & "redactia" Pro-Poolla-tv

24 noiembrie 2021 22:13

Episcopul homosexual de Huși Ianos, cât de des o iei în cur?

24 noiembrie 2021 21:50

Kovacs Ianos Stella Kyriakides ca o grecoaica adevarata se fute in cur.

24 noiembrie 2021 21:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.