Noua coaliţie guvernamentală formată din PSD, PNL, UDMR se va numi „Coaliţia Naţională pentru România” şi va fi condusă, alternativ, de doi premieri, de la PNL şi PSD în perioada 2021-2024. Conform unui draft, obţinut de digi24.ro, primul premier va fi Nicolae Ionel Ciucă (PNL), cu un mandat care va expira pe 25 mai 2023. Al doilea premier, propus de PSD, se va afla la conducerea Executivului din mai 2023 până la alegerile generale din 2024. Acordul politic va fi semnat joi dimineaţă de liderii celor trei partide şi grupul parlamentar al minorităţilor naţionale.

„Primul candidat la funcția de Prim-Ministru, din partea PNL, susținut de cele 4 formațiuni parlamentare semnatare, este domnul Nicolae Ionel Ciucă. Acesta va avea mandat până pe data de 25 mai 2023, iar cel de al doilea candidat, din partea PSD, până la alegerile generale din 2024”, se arată în documentul obţinut de digi24.ro.

La schimbarea premierului, conform rotației politice convenite, se vor înlocui și membrii cabinetului, astfel: vicepremierul din partea PSD (în prezent, Sorin Grindeanu) va fi înlocuit de un vicepremier PNL.

Integral pe Digi24Comentarii

Șerban Nicolae, fost expert în sex anal al PSD, acum șomer anonim Cum se va numi? Mi se rupe pula de numirea aia. Dar, eu știu cum se vor roti, se vor roti învârtindu-se ca coaiele într-o căldare, sau într-un țucal. Restul e balivernăreală, gargară, vomă, diaree, etc. Rotativa Coaielor care se-nvârt într-o căldare, asta e denumirea pe care o ghicesc eu acum într-un moment de clarviziune autonomă de autonomie. Ce-mi place mie e că madam Firea a ajuns ministresă peste un minister nou creat, că deh, erau cam prea mulți parveniți amatori pentru funcții mari, dar funcțiile ălea erau prea puține, așa că de ce să nu fie și ministerul Familiei? Nu-mi place că deși tineretul are loc cumva îndesat în acel minister, bătrânetul în schimb a fost exclus, oare de ce? Poate că ș-așa ăi bătrâni și necăjiți și amărâți, sunt prea aproape de obștescul sfârșit, așa că pentru ei nu se vor micșora taxele ca pentru familiile cu mulți plozi, că așa s-a căcat pe gura ei strâmbă madam ministresa Firea, care se screme-n draci din primele clipe ale funcționării funcției ei să facă și să dreagă căcatul pentru a-l transforma-n praf și pulbere, că numai la asta se pricepe PSD-ul. Ascultați-mă pă mine, vor veni vremuri grele. La final nu mă pot abține să nu-i fac o clismă cu pula lui madam Firea, pentru a avea înspirație-n munca ei mimată la ministerul ăla al familiarizării familiei și familiilor nefamiliarizate. Vă-n gură să vă fut cu Rotativa voastră cu tot!

25 noiembrie 2021 3:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.