Ludovic Orban, fost preşedinte al PNL, i-a cerut demisia preşedintelui Klaus Iohannis. Orban susţine că şeful statului a trădat încrederea românilor care l-au votat pentru că a acceptat intrarea PSD la guvernare.

„Ne-a minţit şi a vrut să pară mumă, dar a dovedit că este ciumă ...roşie! Trădarea lui Iohannis faţă de toţi românii care i-au acordat încredere, la alegerile din urmă cu exact 2 ani de zile, este insuportabilă pentru oricine are o minimă demnitate şi stimă de sine, pentru oricine preţuieşte democraţia. (...) Într-o Românie Normală, astăzi, cinstit ar fi fost ca cel care ocupă fotoliul de la Cotroceni să-şi depună demisia.

Iohannis a folosit mandatul primit de la cetăţeni, afirmând cu gura lui că acesta înseamnă «România fără PSD», împotriva voinţei celor care l-au ales, prin aducerea PSD-ului la putere, adică exact contrariul a ceea ce a promis că nu va face”, a scris Ludovic Orban, miercuri, pe Facebook.

Integral pe AdevărulComentarii

noi Epavele si ratatii din politica romaneasca (Orban, Catu, Ciolos, PMP, USR/PLUS) , in lipsa de solutii, idei, masuri concrete aplicabile - pt redresarea economiei, a oraselor, a vietii cetatenilor, aceste epave politice, agita lozinci expirate si bashinoase (Basescu), in care nu mai cred nici analfabetii functionali, alea cu "Jos PSD", "Ciuma rosie!?", "fara penali HA!HA! vezi pe Catu", "reformare"....kaka-maka. Nemernicii astia de rezistaci, vor mai primi voturi, numai de la ma-sa, de la tac-so, de la amantele si nevestele personale.

25 noiembrie 2021 10:19

Elvis Ba orbanee, dar când te-a pus premier deși PSD ul a câștigat alegerile îl pupai in cur pe ... " generalul" johanis . A avut dreptate Cristoiu când a spus că ești de o răutate patologică, că nu ai mamă nu ai tată când ceva nu-ți convine. Ia nu mai vorbi tu în numele românilor că nu te-a mandatat nimeni sa faci asta pentru că ești un muribund politic.

25 noiembrie 2021 8:16

x Bai, Orbane, te-ai senilizat, du-te moshule in boscheti si pishe-te, ca ti-ai umplut pantalonii !

25 noiembrie 2021 6:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.