Rectificarea bugetară ar urma să fie adoptată vineri, conform declarațiilor recente ale ministrului propus al Finanțelor, Adrian Câciu. Totuși, Dan Vîlceanu a pus noaptea trecută în transparență documentul, cât încă mai deține portofoliul.

Situația cea mai stupidă e la Ministerul Muncii. Adică la prima rectificare, cea din vară, au tăiat 2,7 miliarde lei, s-au trezit acum că nu mai au bani de pensii, alocații și altele, iar acum, la cea de-a doua rectificare, se pun aproape toți banii înapoi.

Atunci s-au dat bani la fondul de rezervă al lui Cîțu (pentru campania internă din PNL– bani pentru primării). O sumă cumva comparabilă (circa 2 miliarde lei) cu cea tăiată la acel moment de la Ministerul Muncii. Între timp, Fondul de rezervă al Guvernului (acum al lui Ciucă), cam gol în acest moment, mai primește bani la noua rectificare: peste 727 milioane lei.

Integral pe HotnewsComentarii

Totuși, e o rectificare pozitivă! Dacă au mărit fondurile pentru SRI și SIE, e-n regulă. Ba chiar foarte în regulă! Pentru acești super eroi și super spioni, ar trebui câte două recrtificări pe... săptămână!!!

25 noiembrie 2021 13:36

ABCD Rectificarea bugetară ar urma să fie adoptată vineri, conform declarațiilor recente ale ministrului propus al Finanțelor, Adrian Câciu. Totuși, Dan Vîlceanu a pus noaptea trecută în transparență documentul, cât încă mai deține portofoliul. Situația cea mai stupidă e la Ministerul Muncii. Adică la prima rectificare, cea din vară, au tăiat 2,7 miliarde lei, s-au trezit acum că nu mai au bani de pensii, alocații și altele, iar acum, la cea de-a doua rectificare, se pun aproape toți banii înapoi. Nenorocirea de neom Catu PNL, a luat din banii de pensii, si-a platit pe primarii PNL, care sa-l sustina la kakatul de Congres de 5000 bolnavi de Covid19 si psihic.

25 noiembrie 2021 10:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.