Ceremonia de învestire a Guvernului condus de Nicolae Ciucă la Cotroceni a avut loc joi, începând cu ora 15:00. Miniștrii PNL-PSD-UDMR au depus jurământul, iar la eveniment au participat și Marcel Ciolacu (președintele Camerei Deputaților), Florin Cîțu (președintele Senatului), Valer Dorneanu (președintele Curții Constituționale), dar și Alina Gorghiu, vicepreședinte al Senatului.

Gabriela Firea, noul ministru al Familiei, și-a făcut cruce de trei ori după ce a rostit ”Așa să-mi ajute Dumnezeu!”, iar ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a jurat privind spre Klaus Iohannis.

Președintele a încheiat ceremonia felicitându-i pe miniștri și spunând că prelungita criză politică s-a terminat, ”dar celelalte nu”. Transmisiunea administrației prezidențiale a fost întreruptă imediat după finalizarea discursului președintelui Klaus Iohannis.

Integral pe G4media.roComentarii

Alexis Vorba, vărul lui Alexis Zorba (2) Brusture Vodă a felicitat turma de patrupede guvernamentale, atrâgând atenția dobitoacelor că bugetul țării trebuie rectificăcat, pentru că boborul așteaptă cu sufletu-n chiloți minunile de vitejie ale noului guvernoi, pentru că e ditamai criza și problemoaiele nu s-au terminat, ci trebuie soluționate de un guvern solid ce va fructificăca toate oportunitățile. Care oportunități? Așteptăm cu inima-n izmene fuziunea sau fâsiunea prin absorbție a PNL-ului de azi care e un alt fel de FSN resuscitat de către PSD-ul de azi care e mai neo-marxist ca niciodată și mai pecerist la fel. Că de halirea prin absorbție vidanjată a Pro România care e gașca aia de maidan încă prezidată de Victor Ponta felcer în drept tagma cum laudae, absorbire vidanjată tot de către PSD, era ceva normal, mai ales că Nimeni Ponta o să-i ajute cu mari pleziruri pe ăștia de la PSD, să-i ajute la ce? La ruinarea României? Da! Numai acolo poate să-i ajute, a și demonstrat-o, pentru că Ponta ca premier de guvern PSD a înglodat România în alte datorii externe de 30 de miliarde euro în numai 3 ani de zile. Și uite așa s-a încheiat tevatura asta leșinată de procopsire a țării cu un alt guvernoi format din comuniști împuțiți în frunte cu ăia de la PNL-ul de azi, care e un alt fel de FSN revigorat sau chiar PCR, de ce nu? Dacă tot sa-nhăitat iar cu PCR-ul de azi care e PSD-ul de azi? Toată turma aia de miniștri cruciți sau înjurați o să facă numai minuni de vitejie, de o să ajungă România de pomină mondialistă. Ce să mai vorbim?

27 noiembrie 2021 1:03

Alexis Vorba, vărul lui Alexis Zorba (1) Băăă fraților, eram constipat de o iotă de vreme, dar ceremonialul trecerii noului guvernoi a trebuit să mă vindece fără purgativ, așa că m-am căcat liniștit un căcat mare și cu moț. Fătuca asta care scriază articolul ăsta la fițuica aia de ziar, l-a botezatără pe Nimeni Cîciu, Marian Cîciu, sărmanul avorton anonim până mai ieri, a devenit cică care căcare ministrul finanțelor, adicătelea o marionetă fără cuvânt, ministru numai cu numele dar nu și cu funcția, pentru că banii țării se vor duce dracului prin grija PSD-ului și a stăpânului său, Kurul ăla nebărbierit Marcel Ciolacu. Deci, madam Firea și-a făcut cică 3 cruci, nu e rău, tot e mai bine că nu și-a făcut cruce cu picioarele, așa ar fi fost acolo un spectacol de yoga și contorsionism de toată pomina. Căcălin Predoiu, a înjurat cică privindu-l pe Lobodă Vodă dă la Cotroceni, nu e rău nici asta, Observ că numele ministerului nou defecăcat al lui madam Firea s-a mai lăbărațat o leacă, ajungând p-acolo și niște șanse, ce pula mea or mai fi căutând și șansele ălea p-acolo, șanse de care nu era nevoie așa cum nu era nevoie nici de ministerul familiei, care o să facă ce? Dar, în chinurile facerii defecăcării guvernoiului, nu știu cum pula calului nu s-a creat și ministerul celibatului, că deh, celibatarii trebuiau și ei să fie reprezentați de un alt minister nefolositor, așa cum nefolositor și fără rost e și ministerul familiei, dar în sfârșit, asta e.

27 noiembrie 2021 1:02

Unde am ajuns ! Va dati seama cat profesionalism si cata minte poate avea un jurnalist care considera sa numere crucile facute la un juramant si directia privirii celor care jura. Asta da, stire serioasa !

26 noiembrie 2021 10:59

je Psihopatul cu insulte oribile de genul " lua-te-as violent pe la spate" "fu.....e" , pe Forumul comentariilor, solicitam vehement sa fie interzis de administratorii site-ului.

26 noiembrie 2021 9:25

Dan Vîlceanu, cel ce-l fute-n cur pe Cîțu Dane, ai dreptate, lua-te-as violent pe la spate.

25 noiembrie 2021 18:12

Dan Romania a intrat în zodia Ci, ciuca, ciolacu, și opozantul ciolos. Să vedem ce o ieși și din asta pentru că cu câtulica am văzut. Sperăm că ăștia sa nu fie mai ci orditori decât predecesorul cutulica care ne-a îndatorat de o să ne doară spatele.

25 noiembrie 2021 17:45

fan Diana Ivanovich Șoșoacă: NU PURTAȚI BOTNIȚA! Nu purtati botnita! Virusul nu exista. N-a murit nimeni de Covrig! Luati-va informatiile doar de la d-na avocat Diana Ivanovich Sosoaca. Stie carte, mama ei este lidera masoneriei feminine din Romania. Vor razboi cu poporul roman. Il vor avea!

25 noiembrie 2021 16:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.