Anunţul Patriarhului Daniel cu privire la vaccinare a provocat un uriaş val de reacţii pe reţelele de socializare. Mulţi utilizatori au refuzat să creadă că informaţia este adevărată, iar alţii l-au acuzat pe liderul Bisericii Ortodoxe Române de trădare sau erezie. Patriarhul Daniel a fost întrebat la Parlament, unde a asistat la şedinţa solemnă dedicată Zilei Naţionale a României, dacă s-a vaccinat. El a spus: „Sunt cu dublă doză”, şi a precizat că sunt confidenţiale informaţiile.

Întrebat ce mesaj are către credincioşi, Patriarhul a spus: „Nu avem niciun mesaj, să facă ascultare de medici”. Patriarhul a mai spus că poziţia oficială a Bisericii Ortodoxe a rămas aceeaşi .Ulterior, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a transmis şi el un mesaj: „Vă pot transmite oficial că Părintele Patriarh a confirmat astăzi, într-o scurtă întâlnire cu presa, la ieşirea din Parlament, că s-a vaccinat. Poziţia favorabilă a BOR faţă de vaccinarea în sine ca act medical profilactic şi benevol este deja foarte bine cunoscută”.

După anunţul Patriarhului, pe reţelele de socializare a apărut un val de reacţii, multe pe pagina de Facebook RO Vaccinare.

Integral pe AdevărulComentarii

Oltean Cam tarziu. Trebuia sa dea un exemplu de la inceput, pana nu apar o serie de preoti nerozi si fara cunostinte medicale sa dea "anti-sfaturi" prostesti, pe care "boborul" (prost, in majoritate) sa le inghita fara sa gandeasca.

25 noiembrie 2021 19:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.