Liderul USR, Dacian Cioloş, opinează că actuala coaliţie de guvernare va rezista mai puțin de un an. Acesta a spus în ce condiții ar mai fi dispus să negocieze cu PNL în eventualitatea unei viitoare colaborări.

„Inclusiv domnul Ciolacu a spus: Hai să ajungem în primăvară şi vedem de acolo încolo ce vom face şi ce nu vom face. Uitaţi-vă la angajamentele pe care şi le-au luat. Noi, când am intrat la guvernare, am avut un program, am spus ce vom face în primele şase luni, în primul an. A, că nu s-au făcut pentru că a avut PNL congres, asta e o altă discuţie… Dar am avut un calendar. Acum vedem că toate deciziile importante pentru cetăţeni sunt împinse undeva în 2023. Eu nu cred că vor prinde Crăciunul anului 2022, în această formulă. Aţi văzut că încep să se atace încă de astăzi”, a declarat joi Dacian Cioloș, potrivit Agerpres.

„Vom vedea ce mai rămâne din actualul PNL”

Întrebat dacă USR ar fi dispus să negocieze cu liberalii, în cazul în care guvernarea PSD – PNL se va rupe, Cioloş a spus că rămâne de văzut „ce mai rămâne” din actualul PNL.

Integral pe GândulComentarii

xyz PNL/USR/PLUS/PMP s-au dovedit ca sunt o adunatura de incompetenti, politruci analfabeti functionali, pusi pe praduit Bugetul Tarii, far' de meserii si scoli dovedite (Bulai cersetor prin Norvegia, Ghinea prostu' prostilor i s-a permis sa matraseasca un PNRR nefunctional), primarii dreptaci Clotilda, Mihaiu sect.2, Plicusor Dan au paraginit si distrus Capitala ca pe un maidan, Catu a delapidat fondul de pensii - in SUA infractorul Catu ar fi fost urgent bagat la parnaie, Voiculescu si dr. Mihaila cu 6-7 spitale incendiate si ranitii aferenti, cu vaccinarea esuata, si lista nenorocirilor comise de "guvernul meu" e lunga. Rezistacii l-au saturat si pe Johanis, daca omul a decis sa se descotoroseasca de adunatura.

26 noiembrie 2021 8:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.