Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, afirmă, în contextul discuţiilor legate de o eventuală impunere a dozei a treia de vaccin anti-COVID-19 pentru călătorii, că această doză a treia este importantă în ţările cu 70-80 la sută acoperire vaccinală, dar în cele cu rata de vaccinare scăzută prioritară este vaccinarea cât mai multor persoane.

„Noi discutăm despre doza a treia în condiţiile în care avem mai mult de 60 la sută din populaţie nevaccinată cu primele două doze. Prioritatea (…) este de a vaccina cât mai mult din populaţie”, subliniază el.

Rafila a afirmat, joi, răspunzând unei întrebări, că este o propunere a Greciei care este analizată la nivelul Uniunii Europene, privind impunerea dozei trei de vaccin anti-COVID-19 pentru a putea călători.

Integral pe G4media.roComentarii

ASA E! Si e PERFECT ca voi "discutati" de doze, că în fond, ABSOLUT TOTI DROGATII au ca punct central al discursului lor ... dozele / bustărele, nu?! Cu respect, Paulus

25 noiembrie 2021 22:42

Ciobanu Mircea Oltene date-n pula mea si tu. Invest la aia de inteleg acum cat de tampiti au fost s-a umplut de covizoti. In Romania scadere totala. Sugi pula!

25 noiembrie 2021 21:23

Pardaillan Rafila da-te bah in pula mea . Ce-i aia :serul in testare ''asigura'' 40% protectie. Apa de ploaie. Injecteaz-o pe mata!

25 noiembrie 2021 21:21

Oltean In Romania, unde justitia este nula si ultra-lenta, se poate oricand cumpara un certificat si cu 4-5 doze, nu numai cu 3.

25 noiembrie 2021 20:23

Oltean Trebuie pornit de la premiza ca majoritatea poporului este needucata si areconceptii demne de evul mediu. Pentru Romania, singura cale realista este conducerea de catre un dictator (luminat !), de genul Vlad Tepes, care sa dispuna de viteza de actiune si de hotararea necesara. Lumea este total dezamagita atat de politicieni, cat si de justitie, deci ar accepta o dictatura.

25 noiembrie 2021 19:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.