Premierul Nicolae-Ionel Ciucă are la această oră prima ședință de Guvern cu noii săi miniștri, după jurământul de învestitură de la Palatul Cotroceni.

„A fost o zi lungă în care au avut loc toate activităţile procedurale privind învestirea Guvernului României şi iată că astă seară are loc prima şedinţă a Guvernului României, după o perioadă de criză politică şi doresc să mulţumesc încă o dată Parlamentului României pentru că ne-a acordat votul de încredere.

Doresc să mulţumesc partidelor politice care au înţeles că mai presus de orice este cetăţeanul român şi interesul ţării, iar noi ne găsim în acest format pentru a parcurge ordinea de zi care are un singur punct. Este vorba de un proiect de ordonanţă de urgenţă privind stabilirea unor măsuri la nivelul administraţiei publice centrale şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative”, a spus Nicolae Ciucă la începutul şedinţei de la Palatul Victoria.

Integral pe ProTVComentarii

xyz PNL/USR/PLUS/PMP s-au dovedit ca sunt o adunatura de incompetenti, politruci analfabeti functionali, pusi pe praduit Bugetul Tarii, far' de meserii si scoli dovedite (Bulai cersetor prin Norvegia, Ghinea prostu' prostilor i s-a permis sa matraseasca un PNRR nefunctional), primarii dreptaci Clotilda, Mihaiu sect.2, Plicusor Dan au paraginit si distrus Capitala ca pe un maidan, Catu a delapidat fondul de pensii - in SUA infractorul Catu ar fi fost urgent bagat la parnaie, Voiculescu si dr. Mihaila cu 6-7 spitale incendiate si ranitii aferenti, cu vaccinarea esuata, si lista nenorocirilor comise de "guvernul meu" e lunga. Rezistacii l-au saturat si pe Johanis, daca omul a decis sa se descotoroseasca de adunatura.

26 noiembrie 2021 7:17

Lute Ma dati inainte cu lozinti ,urale ,minciuni si alte kakaturi ,sa nu faceti nimic altceva !!

25 noiembrie 2021 20:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.