Așa cum ne-a obișnuit, fostul Guvern Cîțu ne spune că a făcut numai lucruri „fantastice” - creștere economică mare și cei mai buni din UE („între primele 4 state”). Totuși, sunt unele lucruri cumva amuzante în documentul în care fostul premier își înșiră realizările. Față de cele scrise mai jos, sunt mult mai multe. Le-am luat pe cele mai importante, ca să nu vă plictisiți.

1. Documentul spune chiar de la început că „execuția bugetară la 10 luni a condus la un deficit al bugetului de puțin peste 4%, față de ținta de 7,13% pentru întregul an”.

E adevărat, dar proiectul rectificării bugetare, pus în dezbatere cu o zi înainte ca noul Guvern să vină la Palatul Victoria ne arată adevărata poveste. A fost 4% pentru că unele ministere nu și-au realizat investițiile, precum și cele pe fonduri europene. Performanța e de fapt negativă. Deficitul e mic fix din cauza asta. Cu alte cuvinte, lucrurile au stagnat.

Integral pe HotnewsComentarii

xyz PNL/USR/PLUS/PMP s-au dovedit ca sunt o adunatura de incompetenti, politruci analfabeti functionali, pusi pe praduit Bugetul Tarii, far' de meserii si scoli dovedite (Bulai cersetor prin Norvegia, Ghinea prostu' prostilor i s-a permis sa matraseasca un PNRR nefunctional), primarii dreptaci Clotilda, Mihaiu sect.2, Plicusor Dan au paraginit si distrus Capitala ca pe un maidan, Catu a delapidat fondul de pensii - in SUA infractorul Catu ar fi fost urgent bagat la parnaie, Voiculescu si dr. Mihaila cu 6-7 spitale incendiate si ranitii aferenti, cu vaccinarea esuata, si lista nenorocirilor comise de "guvernul meu" e lunga. Rezistacii l-au saturat si pe Johanis, daca omul a decis sa se descotoroseasca de adunatura.

26 noiembrie 2021 7:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.