Guvernul Ciucă a fost învestit fără emoţii, într-o şedinţă în care PSD s-a comportat ca şi cum PNL este încă adversarul său, în timp ce liberalii au acceptat cu resemnare criticile şi au făcut apel la unitate.

Parlamentarii din toate partidele Coaliţiei s-au prezentat cu disciplină militară la vot, în condiţiile în care Guvernul a avut 318 voturi „pentru”, dintr-un număr total de 322 de voturi, de care dispun cele trei partide guvernamentale şi Grupul minorităţilor naţionale. Liberalii care în spatele uşilor închise au criticat înfrăţirea cu PSD, dar şi social-democraţii care au strâmbat din nas faţă de susţinerea unui premier din alt partid au uitat de aceste detalii, ceea ce a făcut din noul Cabinet cel mai votat guvern din ultimii ani.

Discursul premierului Nicolae Ciucă a fost presărat cu nenumărate apeluri la unitatea coaliţiei. Premierul a încercat să-şi concentreze mesajele pe ideea că în următoarele luni începe dezvoltarea României. Nu la fel a procedat şi Marcel Ciolacu, preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor.

Integral pe AdevărulComentarii

xyz PNL/USR/PLUS/PMP s-au dovedit ca sunt o adunatura de incompetenti, politruci analfabeti functionali, pusi pe praduit Bugetul Tarii, far' de meserii si scoli dovedite (Bulai cersetor prin Norvegia, Ghinea prostu' prostilor i s-a permis sa matraseasca un PNRR nefunctional), primarii dreptaci Clotilda, Mihaiu sect.2, Plicusor Dan au paraginit si distrus Capitala ca pe un maidan, Catu a delapidat fondul de pensii - in SUA infractorul Catu ar fi fost urgent bagat la parnaie, Voiculescu si dr. Mihaila cu 6-7 spitale incendiate si ranitii aferenti, cu vaccinarea esuata, si lista nenorocirilor comise de "guvernul meu" e lunga. Rezistacii l-au saturat si pe Johanis, daca omul a decis sa se descotoroseasca de adunatura.

26 noiembrie 2021 7:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.