Primă măsură a guvernului Ciucă, Ordonanța de Urgență privind stabilirea unor măsuri la nivelul administrației publice centrale și pentru modificarea și completarea unor acte normative, a fost publicată joi seară în Monitorul Oficial.

Potrivit acesteia, poate fi numită în funcția de prefect, respectiv de subprefect o persoană care nu a absolvit programele de formare specializată, cu condiția ca în termen de maximum 2 ani de la data emiterii actului de numire în funcție să absolve un astfel de program. Anterior, termenul fusese de 1 an.

Cabinetul Nicolae Ciucă a adoptat în prima sa ședință o Ordonanță de Urgență care aduce o serie de modificări în structura Executivului, una dintre acestea fiind că atribuțiile viceprim-miniștrilor se stabilesc prin decizie a prim-ministrului, a anunțat joi seara Guvernul.

Integral pe HotnewsComentarii

Nicolae Mă Ciucă, general retras acum premier de țucal al guvernului PSD Atențiune! Ascultați comanda la mine! Drepți! Pentru omor înainte! Pardon! Pentru onor înainte! E cam care căcare mică diferența dintre omor și onor, pentru că noi o să cam căcam omorâm țara asta, dar nu contează, dacă așa e ordinul de la Florin Cîțu și dă la Brusture Vodă dă la Cotroceni, asta e în pula mea situația. Adicătelea, noi PNL-ul care suntem rivalii politici ai PSD-ului, care PSD e dușmanul nostru și al României, noi de la PNL-ul de azi care s-a cam pecerizat recent, în loc să facem o alianță politică cu alt dușman al PSD, respectiv USR, am preferat să facem în pula calului o alianță cu dușmanul nostru PSD? Unde pula mea e logica? Să-mi spună mie cineva unde pula mea e logica? Pe mine mă doare-n pulă, eu sunt premier de țucal al Ăluia de la Cotroceni, iar pe Florin Cîțu care e și el prim-țucălar la Cotroceni, are și el aceleași dureri tot în pulă. Pe Lobodă Vodă de la Cotroceni ori îl doare-n hemoroizi de țara asta, ori s-a tâmpit de tot, altă explicație nu există. Și uite așa PNL-ul nostru a ajuns cârpa PSD-ului, adicătelea hârtia igienică cu care se șterge la buci PSD-ul, mare realizare ditamai a noului lider dă partid dă la PNL, Nimeni Florin Cîțu care nu mai e premier la nimic și nu va mai fi nimic niciodată, chiar dacă acum e Președintele Senatului unde l-a pus PSD-ul ca să stea sluj acolo și să cunilincționeze tot PSD-ul, că așa e mai bine, sau așa crede el că-i mai bine. Presimt că-n curândul foarte apropiat, tot ce va mai rămâne din PNL o să-l mazilească pe imbecilul de Florin Cîțu care a scufundat PNL-ul în cloaca plină de căcat a istoriei recent. Pe loc repaus! Cu respect, Nicolae Mă Ciucă premier de țucal al guvernului PSD

29 noiembrie 2021 4:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.