Florin Cîțu a avertizat, vineri, că nu va fi pace între PNL și PSD. Coaliția de guvernare a avut, vineri, înainte de ședința de Guvern, o întâlnire în care a cerut ca rectificarea bugetară să fie prezentată și celor de la PNL.

La finalul ședinței de coaliție, președintele PNL a declarat că nu va fi pace și liniște. Mărul discordiei a fost rectificarea bugetară.

Nu s-a luat nicio decizie cu privire la modificare, însă Florin Cîțu a ținut să vadă toate cifrele.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Nicolae Mă Ciucă, general retras acum premier de țucal al guvernului PSD Atențiune! Ascultați comanda la mine! Drepți! Pentru omor înainte! Pardon! Pentru onor înainte! E cam care căcare mică diferența dintre omor și onor, pentru că noi o să cam căcam omorâm țara asta, dar nu contează, dacă așa e ordinul de la Florin Cîțu și dă la Brusture Vodă dă la Cotroceni, asta e în pula mea situația. Adicătelea, noi PNL-ul care suntem rivalii politici ai PSD-ului, care PSD e dușmanul nostru și al României, noi de la PNL-ul de azi care s-a cam pecerizat recent, în loc să facem o alianță politică cu alt dușman al PSD, respectiv USR, am preferat să facem în pula calului o alianță cu dușmanul nostru PSD? Unde pula mea e logica? Să-mi spună mie cineva unde pula mea e logica? Pe mine mă doare-n pulă, eu sunt premier de țucal al Ăluia de la Cotroceni, iar pe Florin Cîțu care e și el prim-țucălar la Cotroceni, are și el aceleași dureri tot în pulă. Pe Lobodă Vodă de la Cotroceni ori îl doare-n hemoroizi de țara asta, ori s-a tâmpit de tot, altă explicație nu există. Și uite așa PNL-ul nostru a ajuns cârpa PSD-ului, adicătelea hârtia igienică cu care se șterge la buci PSD-ul, mare realizare ditamai a noului lider dă partid dă la PNL, Nimeni Florin Cîțu care nu mai e premier la nimic și nu va mai fi nimic niciodată, chiar dacă acum e Preșdintele Senatului unde l-a pus PSD-ul ca să stea sluj acolo și să cunilincționeze tot PSD-ul, că așa e mai bine, sau așa crede el că-i mai bine. Presimt că-n curândul foarte apropiat, tot ce va mai rămâne din PNL o să-l mazilească pe imbecilul de Florin Cîțu care a scufundat PNL-ul în cloaca plină de căcat a istoriei recent. Pe loc repaus! Cu respect, Nicolae Mă Ciucă premier de țucal al guvernului PSD

29 noiembrie 2021 4:15

Elvis Opriți paranoicul, a inebunit că nu mai este premier.Luatii scaunul de la senat înainte de a face vreo nefăcută.

26 noiembrie 2021 18:24

Pute Bolnavule cat oi mai avea tu acces la unele lucruri nu va fi niciodata bine,cum te-au pos astia sef la senat tot nu pricet,ma baiete tu esti un caz grav trebuiesti tratat !!

26 noiembrie 2021 16:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.