Guvernul a adoptat vineri, 26 noiembrie, hotărârea privind introducerea mai multor relaxări, valabile doar pentru persoanele vaccinate sau trecute recent prin boală. Lucian Bode, ministrul de Interne, a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, noile măsuri adoptate de Guvern.

Astfel, ceremoniile dedicate zilei de 1 decembrie vor putea fi organizate cu participarea a cel mult 400 de persoane în Capitală şi cel mult 200 de persoane în municipiile de reşedinţă, atât timp cât se asigură o distanţă socială de minimum 1 metru. Masca sanitară este obligatorie, iar participanţii trebuie să fie vaccinaţi sau să fi trecut prin boală.

De asemenea, activităţile specifice Zilei Naţionale a României vor fi permise la sediul autorităţilor şi instituţiilor publice centrale cu participarea a cel mult 300 de persoane, iar la sediul autorităţilor şi instituţiilor publice locale cu participarea a cel mult 150 de persoane. Organizatorii trebuie să asigure o suprafaţă de minim 2 mp pentru fiecare persoană participantă şi să supravegheze respectarea regulilor de acces şi protecţie sanitară.

Integral pe AdevărulComentarii

clujean De la 1 dec. Boc mai face un Untolld la Cluj, bucurati-va ca v-a puteti infecta iarasi cu noua tulpina...Covid-Bocila.

28 noiembrie 2021 7:55

fan Diana Ivanovich Șoșoacă: mascarea fortată a super-spreader-ilor waxxinati e un lucru bun, dar mult mai eficientă ar fi izolarea si carantinarea lor pe o perioadă nelimitată, dublată de administrarea ratiei săptămânale obligatorii de mustăre, de bustăre, de rapeluri si de "reîmprospatări" (ca la EURO-lacii si la morfinomanii aflati în stadiu terminal).

28 noiembrie 2021 7:13

Fute-l repede pe sobolanul negationist 習近平 / 习近平! Acum! .

28 noiembrie 2021 7:04

Stați puțân (de la puță), puțanilor! Ecce dovedit științific că vaxxinații ecce mai contagioși decât nevaxxi! În USA, (cam 60% rata de vaxxinare), în 2020, când nu apăruseră vaxxinurile, au muritără cam 220.000 de hamericani. În 2021, în trei sfârtaie dă an cu vaxxinul la cheutoare muriseră deja aproape 240.000, iar până de reveion o vor mai mierli fo 20-30.dă mii! Și-atunci care pubula mea ecce eficiența vaxxinului?! Eficiență cu spor de mortalitate? Cam nașpa, că văz că, în loc să scadă numărul deceselor, îl sporește!!! Ce să mai zâcem de teritoriul autonom Gibraltar, care are 100% vaxxinare, dar a anulat orice manifestări de Crăciun din cauza explozieii numărului de infectări și decese! Pe eștia cine-i mai infectează? Nevaxxi inexistenți, sau și-o vâră cu spor în cur vaxxinații între ei? Și-atunci de ce își tot bălăngăne incompetența autiștii de la noi care le interzic nevaxxilor să participe la festivitățile de la 1 Decembrie? Ca să nu se împută cu Covid de la vaxxinați? Așa ceva ar însemna că, contrar afirmațiilor intelijente precum capra fără iezi ale propagandei vaxxiniste, aceasta nu ecce pandemia nevaxxilor, ci a vaxxinaților!!!

27 noiembrie 2021 11:38

Imbecil Parcă apăruse o nouă tulpină, mult mai "îngrijorătoare". și noi ne relaxăm.... Fute repede nu un nagaționist ci un vaccicinist care probabil va alerga degrabă să-și mai bage în vene încă vreo 10 doze de a-a zis "vaccin"

26 noiembrie 2021 22:54

Fute repede un sobolan negationist! Acum! .

26 noiembrie 2021 19:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.