Surpriză uriașă pentru polițiștii locali din Râmnicu Sărat. După ce au ridicat de pe stradă o măicuţă care cerea bani trecătorilor, oamenii legii au constatat la sediu că au de-a face cu un bărbat.

În timp ce patrula pe o stradă din Râmnicu Sărat, un echipaj de Poliţie Locală a observat o persoană care părea suspectă. Aceasta era îmbracată în straie de măicuţă şi cerea bani trecătorilor.

Așa că oamenii legii au hotărât să facă suplimentări suplimentare și au condus măicuţa cerşetoare la sediul Poliţiei Locale. După ce au legitimat măicuța, nu mică le-a fost mirarea să constate că măicuța era... bărbat, potrivit Adevărul.

”Chiar şi Dumnezeu a spus: cere şi ţi se va da”, le-a spus bărbatul din Bacău poliţiştilor. În ceea ce priveşte hainele monahale pe care le purta, bărbatul susţine că nu sunt veşminte bisericeşti, ci haine simple, cumpărate de la second-hand.

D.I. are 28 de ani şi e din judeţul Bacău. Bărbatul deghizat în măicuţă a fost sanctionat contravenţional, apoi condus la Poliţia Municipală pentru continuarea cercetărilor.

Individul a recunoscut că înfățișarea de măicuță l-a ajutat să păcălească mulţi oameni. Tânărul a spus că nu a muncit nicio zi în viata lui. El spune că îi este, totuşi, ruşine de ceea ce face, dar numai atunci când este prins, deoarece îl văd cei pe care i-a înşelat.

Politiştii locali din Râmnicu Sărat l-au prins pe tânăr exact când acesta se pregătea să părăsească municipiul.

Nu e prima oară când apelează la deghizare pentru a avea mai mult succes la cerșit. Până să-i vină ideea să se dea drept măicuță, a avut o perioadă un alt "rol". S-a îmbrăcat într-o pijama de spital, pătată cu vopsea roşie, ca sângele, simulând lipsa unui braţ pierdut în urma amputării.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.