Dispariţie de pe piaţa de print: revista Unica, editată de Ringier, îşi încetează apariţia. În aceste zile a apărut ultima ediţie a lunarului, cu actriţele din distribuţia Vlad pe copertă: Monica Bârlădeanu, Olimpia Melinte şi Victoria Răileanu.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Unica.ro renunţă la ediţia tipărită, dar site-ul unica.ro rămâne online. Conform aceloraşi surse, parte din echipă îşi va continua colaborarea cu Ringier pe alte proiecte editoriale. Şi alte titluri de pe piaţă iau în calcul, pottrivit informaţiilor Paginademedia.ro, renunţarea la apariţia tipărită.

Unica a apărut pe piaţă timp de 24 ani. Primul număr: decembrie 1997 - ianuarie 1998, cu Laura Badea pe copertă. Nora Ioniţă a fost primul redactor-şef al revistei. Redacţia a fost condusă apoi, timp de aproape 15 ani, de Raluca Hagiu. De la începutul acestui an, după plecarea Ralucăi Hagiu, Dana Panghe a preluat redacţia.

Integral pe Pagina de MediaComentarii

Dan Cât de curând dacă așa zisi ziariști vor continua cu modul asta sălbatic de a face presa, punând articolelor niste titluri care nu au nimic în concordanță cu conținutul doar ca cititorul să dea click pe articol o să dispară și presa on-line. Acum orice siteu ai accesa ești bombardat cu știri și imagini despre sex, divorțuri,violuri, femei dezbrăcate,crime și tot felul de grozăvii de îți este repulsie sa le accesezi de teamă că dacă vede cineva te consideră un consumator de asemenea știri și imagini obscene așa că oamenii nu o sa mai acceseze nici site-urile. O să dispăreți pe limba voastră. Nu mai punem la socoteala că acești așa zisi ziariști sunt vânduți cu totul, trup și suflet, pentru un blid de linte trecătorilor puternici ai zilei.Iti este greata numai cănd ii vezi pe chireac, ctp, turcescu și alții asemenea lor. Mint și manipulează in mod ordinar, uitând că suntem în anul 2021 nu în 1989, cu alti cititori.Deci, nu o sa fie nicio pagubă că dispare presa, oricum de mult nu mai este acel câine de pază al democrației, la fel că și ONG urile.

27 noiembrie 2021 10:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.