Medicul sud-african care a alertat autoritățile luna aceasta în legătură cu pacienţi ce au contractat o nouă variantă de COVID-19 spune că a observat la aceștia simptome „neobișnuite”: primele semne de boală sunt „ușoare”, iar persoanele infectate nu își pierd simțul mirosului.

Dr Angelique Coetzee, care are un cabinet privat în capitala administrativă a Africii de Sud, Pretoria, a sesizat pentru prima dată la începutul acestei luni că pacienții cu Covid prezentau o serie de simptome ciudate, scrie The Telegraph.

Medicul, cu o experiență de peste 30 de ani și care conduce Asociația Medicală din Africa de Sud, a spus că niciunul dintre pacienții infectați cu varianta Omicron nu a suferit o pierdere a gustului și mirosului, asociată în mod obișnuit cu Covid, dar aceștia au prezentat simptome precum oboseală intensă și un nivel ridicat al pulsului.

Integral pe RepublicaComentarii

Loredana Voiculescu: Multi pacienti încep sa urle din senin si fuck ca toti dracii, dar alti au un comportament decent (adica nu-si suflda mucii cu degetele si nici nu-si trag burka pe ochi, ca bou' ala negru din poza, n.m.). În fine, altii holbeaza ochii, de parca s-ar fi umflat tarâtza în ei si acuza cresterea tensiunii la impactul cu MEDIA-cretinismele propagandistice defekate de noi în Spatiul Public.

30 noiembrie 2021 7:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.