Carmen Grozavu, inspector la Administraţia Bazinală Someş Tisa, a câştigat în primă instanţă procesul prin care detaşarea ei la 550 de kilometri de casă a fost considerată nelegală, dar vrea să continue procesul în penal pentru a demonstra că şefii ei au comis abuz în funcţie. Conflictul a început în în 25 august 2020, atunci când, conducerea Administraţiei Naţionale „Apele Române” Administraţia Bazinală de Apă Someş-Tisa a dispus detaşarea inspectoarei de specialitate Carmen Grozavu de la Cluj-Napoca la Galaţi, începând din 1 septembrie pentru o perioadă de un an.

Decizia trimisă prin Poştă a ajuns la clujeancă (care activa de 11 ani la sediul din Cluj-Napoca al Apelor Române) doar cu două zile înainte de data la care trebuia să-şi înceapă munca în Galaţi.

Grozavu a cerut în instanţă anularea deciziei din mai multe motive. Unul dintre acestea: detaşarea ar fi cauzat destabilizare activităţii Administraţiei Bazinale de Apă (ABA) Someş-Tisa, deoarece ar rămâne doar cinci inspectori, aspect contrar organigramei şi Regulamentului de organizare. În plus, „din cuprinsul deciziei contestate nu rezultă care sunt motivele pentru care s-a dispus detaşarea, actul emis fiind nemotivat în fapt, în cuprinsul acestuia fiind doar enumerate prevederile legale”, a mai arătat reclamanta.

Integral pe AdevărulComentarii

lucian56 Toate aceste probleme de la Apele romane ar trebui sa fie responsabilitatea lui Ludovic Orban si a actualului parlamentar PNL care a girat toate miscarile ilegale din aceasta structura. Ma refer la Ervin Molnar, omul de baza al lui Orban. Vorbim degeaba.

29 noiembrie 2021 13:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.