Olaf Scholz, viitorul cancelar al Germaniei, e în favoarea vaccinării obligatorii anti-COVID, a declarat un oficial apropiat lui Scholz pentru Politico. Acesta a dat de înțeles că după preluarea mandatului de la Angela Merkel, Scholz are în vedere adoptarea unei legi în această privință.

În timpul unei întâlniri de criză, marți, între guvernul în funcție al cancelarului Angela Merkel și premierii statelor federale germane, Scholz „și-a semnalat simpatia pentru o astfel de reglementare”, a declarat sursa citată de Politico.

Oficialul apropiat de viitorul cancelar a mai spus că discuțiile despre această măsură sunt în stadiu avansat, iar vaccinarea anti-COVID ar putea deveni obligatorie în Germania „la începutul lunii februarie”.

Integral pe Libertatea



Comentarii

Epitaful cetateanului Olaf Scholz: "Sic semper Tyrannis!" si mai departe: "Muritorule, NU URMA EXEMPLUL MEU, ca sa nu te trezesti si tu într-o buna zi ca mine ... mort, cu streangu' de gât, cu limba umflata si cu fracturi cervicale multiple (ca în '46 în fata Palatului Congreselor, n.m.) respectiv multiperforat în fata zidului (ca în '89 la Târgoviste)".

1 decembrie 2021 7:30

D Pai nu sunteți măi voi aia care spuneați că la o rată de vaccinare de 60% pericolul nu mai este așa de mare.Acum pe lângă rata de vaccinare crescuta in aceste tari germania, Austria,Italia,Grecia,etc mai există și imunizarea prin trecerea prin boală declarata și nedeclarată care se ridica și aia pe la vreo 25% deci, in total cam 85% și atunci de ce mai obligați oamenii la vaccin. Nu dați voi în felul ăsta apa la moară suspiciunilor că vaccinarea are cu totul alt scop decât eradicarea virusului? Vin valuri peste valuri de virusuri de parcă ar fi furtună în Marea Neagră ce trebuie combătută cu vaccinul 1,2,3,4,5,6,7 și câte o să mai fie.Au început deja să apară pe la tv inși care spun că s-au vaccinat cu al treilea vaccin dând în felul ăsta semnalul pentru aceste vaccinați multiple. Eu sunt cu două și mă simt bine, așa că mă opresc la astea. Modul cum presa relatează despre acest virus ne face să ne punem întrebări și sa fim reticenți.

1 decembrie 2021 7:25

Denisa Dudescu: reamintesc cititorilor mei ca initiativa d-lui Scholz O. vine pe fondul dezbaterii L Euthanasiei (cu aplicabilitate directa în ceea ce-l priveste pe EURO-lack-ul respectiv, n.m.) - întrebarea fiind cine euthanasiaza pe cine (primul, n.m.) si la cererea cui. Cu respect, D.D.

30 noiembrie 2021 22:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.