Mai mulţi reprezentanţi ai societăţii civile au încercat, astăzi, să îi transmită un mesaj preşedintelui Klaus Iohannis, cu ocazia paradei organizate de Ziua Națională.

Oamenii au venit un banner pe care l-au așezat pe gardul montat de jandarmi pe bulevard.

Protestatarii au venit la eveniment cu un banner pe care era afişat mesajul "Iliescu a chemat minerii, Iohannis a chemat PSD", banner pe care au vrut să îl afişeze în proximitatea tribunelor oficiale, astfel încât preşedintele Iohannis să ia notă despre faptul că cei care au stat în stradă şi au îngheţat la protestele declanşate de OUG 13 sunt nemulţumiţi de faptul că el a "năşit" un guvern USL, scrie epochtimes-romania.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Pute Societatea civila ,ce e aia ,e aia care a reinviat inseamna ca iar nu au USR-istii de mancare ,hai la protest si nici la mancarica de diseara , nu au fost invitati !!Ce facem neica ca munca e grea !!!???

1 decembrie 2021 16:25

Oltean Isi bat joc de ziua nationala. Ar trebui dusi la bulau sau, mai corect, la balamuc.

1 decembrie 2021 15:17

ion "Mai mulţi reprezentanţi ai societăţii civile" - Dide seful derbedeilor de-si zic "societatea civila", este la parnaie, arestat pt trafic de droguri de mare risc, si vanzare pe strazi. Nenorocitii astia cu razmeritele stradale, sunt zdrente de consumatori de coca si canabis, pt un plic cu praf, si pe ma-sa o vinde.

1 decembrie 2021 14:57

Dan Acest grup de adunați intitulați societatea civilă nu reprezintă poporul român, sunt niste oportuniști și profitori adunați în așa numitele ONG uri prin care Papa bani de la statul român, de fapt banii noștrii din taxe și impozite, că sa chipurile, apară democrația și votul oamenilor. Ei de fapt sunt trimiși acolo de haidamacii de la usr supărați că au fost alungați de dulăul johanis de la ciolan. Ce s-ar ai fâțâit ciolos, barna, drula, voiculescu, ghinea azi pe la defilare că să-i vadă oamenii cât sunt ei de patrioți. Le-au dat niste firfirei la acest 4-5 zgribuliți să afișeze un banner prin care poporul își spune nemulțumirea.Ratacitii ăștia de la usr și pnl nici acum nu au înțeles care sunt nevoile acestui popor oropsit de 60-70 de ani de către politicieni ocazionali in niste funcții.Acesti cerșetori de voturi și funcții bine platite sunt din punct de vedere moral ce mai de jos categorie de oameni.Si cerșetorii din Gara de Nord sunt mai demni decât acești cerșetori cu gulere albe.

1 decembrie 2021 14:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.