Mulți români care au ajuns în situații disperate pentru că nu și-au plătit ratele își doresc limitarea dobânzilor practicate de IFN-uri. Între cazurile dramatice și cerința unei piețe care folosește astfel de împrumuturi, parlamentarii sunt chemați să ia decizia corectă.

Ești la un simplu click distanță de banii de care ai nevoie. Poți avea acces rapid la o sumă de bani pentru a-ți rezolva situațiile financiare urgente. Reclamele Instituțiilor Financiare Nebancare (IFN) vând multor români aflați într-o situație disperată mirajul banilor de care pot beneficia rapid. Banii vin, dar și costurile devin exorbitante dacă nu reușești să returnezi creditul.

„Profită acum! Ai dobândă 0% pentru primele 30 de zile! Completează aplicația online, iar noi îți transferăm în două ore banii pe card”, „aplici simplu și rapid, împrumut DAE 0%, fără costuri ascunse”, „aplică acum! Credit doar cu buletinul, nicio limită de vârstă, sume între 600-40.000 lei”, „ai șanse de aprobare și cu istoric de creditare negativ, bani rapid online”, „doar cu buletinul de identitate, rapid și accesibil tuturor, fără cozi bancare și comisioane ascunse. 0% la primul împrumut. Vă oferim creditul rapid. Creditul direct pe card. în 5 minute”, sunt reclamele unor IFN-uri la o simplă căutare pe Google.

Integral pe Europa LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.