Ion Iliescu poate fi anchetat în dosarul mineriadei din iunie 1990. Înalta Curte a decis, joi, că fostul președintele poate fi anchetat de procurori în dosarul referitor la moartea violentă a patru persoane și rănirea alteia.

Pe 10 octombrie 2008, Parchetul General a decis neînceperea urmăririi penale în cazul lui Ion Iliescu, constatând și prescriere unor posibile infracțiuni, iar în 2009 dosarul a fost clasat.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Cioclul de la Firma de Pompe Funebre Moartea în vacanță din imagine, stârpitura asta ordinară, o lepădătură de șobolan comunistoid împuțit, are pe conțtiință atât morții de la așa-zisa revoluție din Decembrie 1989 cât și cei care au mai murit și-n urma mineriadelor declanșate la chemarea lui. Și, uite-așa, mortăciunea din imagine în loc să fi putrezit la ocnă pe viață ne rânjește din poză și dă cu tifla națiunii. Unde mai punem și faptul că secătură ăsta n-o să fie condamnat decât post-mortem, adică după ce va da ortul popii, dacă și numai dacă se va ajunge acolo. Dar, dacă altă otreapă prezidențială provenită tot din FSN-ul de tristă amintire e tot în libertate deși ar fi trebuit să facă niște ani grei de pușcărie, e vorba despre Traian Băsescu, cel care după ce că a furat de la stat ilegal casa din Mihăileanu pe care și-a făcut-o cadou din proprietatea statului, casă pe care apoi a vândut-o pe un munte de bănet pentru a lăsa acei bani moștenire uneia din ploadele lui, la fel ne rânjește din cocina de grohăitoare europeană de la Bruxelles, în loc să fie cazat cu domiciliu forțat la ocnă pentru minim 20 de ani. Asta e nejustiția din România! Era să uit! Tot Mortăciunea din imagine e responsabilă pentru crearea legii 1000 din 2000 care anulează orice faptă penală prin prescrierea faptelor, chiar dacă fapta a fost făcută și a fost o ilegalitate, dar nimeni din societatea românească nu s-a trezit să ceară abrogarea acestei legi ilegale. În nici o țară avansată și civilizată din lumea asta, NU există e asemenea lege ilegală care să anuleze o faptă penală sau o crimă prin anularea faptelor. Motiv pentru care îl fut în gură pe șobolanul stalinist din imagine. Punct!

3 decembrie 2021 5:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.