Fostul premier Florin Cîțu și președinte al PNL în prezent a declarat, joi seară, la Digi24, că dacă PSD nu va face reformele pe care coaliția le-a asumat va merge în partid pentru a lua o decizie și pentru a stabili ce se va întâmpla mai departe.

Cîțu a declarat că primul moment decisiv în care va analiza continuarea cu PSD va fi la momentul formării bugetului. Fostul premier susține că dacă va vedea ”derapaje care atentează la stabilitatea economică a țării” atunci va merge în partid să pună în discuție continuarea sau oprirea guvernării cu PSD.

Cîțu a spus că ”soluții există” dar că la vremea respectivă, a formării alianței cu PSD, aceasta a fost soluția pentru o formulă stabilă de guvernare.

Integral pe G4media.roComentarii

Te crucești, nu alta, de ticăloșia acestui derbedeu de Căcâț!!! D”aia ținea morțiș s-o trimită mai degrabă pe mă-sa pe centură decât să renunțe la Ministerul de Finanțe. Acolo ecce îngropate dovezile furăciunilor sale. La pușcherie, idiotule, și ia-i dupe tine pe toți lăbărarii care au pus potul la jefuit și vândut țara. Cu niciun chip să nu-l uiți pe bagabontul cu limbă lungă și știință de carte puțină, Vâlceanu, fratele tău de cruce ți de furăciune.

3 decembrie 2021 9:01

Elvis Cred că o să mergi la pușcărie când o să se descopere ce ai făcut cu împrumuturile. Pai tu o tentativa de președinte de partid ești în poziția de a pune condiții unui partid că PSD care vrea să pună tara pe roti după ce le-ai spart tu?

3 decembrie 2021 8:18

Elvis Cred că o să mergi la pușcărie când o să se descopere ce ai făcut cu împrumuturile. Pai tu o tentativa de președinte de partid ești în poziția de a pune condiții unui partid că PSD care vrea să pună tara pe roti după ce le-ai spart tu?

3 decembrie 2021 8:18

noi Sug pula actualului guvern. Prefer masculii virili, dar la nevoie sug si pula moarta pentru ca noi suntem sugaci de meserie.

3 decembrie 2021 7:32

noi Guvernul actual, a pus Curtea de Conturi sa verifice imprumuturile externe cu dobanzi maxime, comise de Catu cand se credea el PM pe viata! Controlul finantelor matrasite de Catu&Valceanu, baga spaima in infractorii astia, caci, comisioanele grase le imprumuturile externe au disparut in buzunarele amicilor PNL. Puscaria .....

3 decembrie 2021 7:13

Codrin Ștefănescu, membru fondator al Alianței pentru Ocnă Măi băiete, eu am mai văzut Boi și idioți, dar tu ești unic în galaxia noastră pentru că ești de o prostie monumentală. Adică, după ce tu te-ai încăpățânat să crezi că vei reuși să convingi PSD-ul ca să te păstreze ca premier, deși ăia au spus clar că dupe ce ei fost demis prin moțiune de micțiune de cenzură NU mai poți fi premier, ai preferat să faci alianță cu dușmanul politic al PNL decât să reînnoiești alianța cu USR care era și este un dușman politic al PSD, iar acum mai ai curajul să grohăi după ce tu ai băgat PNL-ul ca slugă și țucălar la PSD? Nu știu cum de te mai țin fraierii ăia din PNL ca lider al partidoiului, după ce tu și Chiparos Vodă de la Cotroceni ați preferat să deveniți țucălarii PSD-ului? Vă-n gură să vă fut pe amnândoi, idioților!

3 decembrie 2021 7:05

UNFORGIVEN Asta e derapat psihic si va zbura si de ls sefia PNL. Sa fie cercatat pentru imprumuturi, dobânzi si comisioanele aferente. PS: Hai pa !

2 decembrie 2021 22:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.