Noul ministru al digitalizării, Florin-Claudiu Roman, deține în CV lucrarea „Teoria sistemelor informaţionale”, despre care susține că a scris-o și a apărut la Editura Academiei Române, în 2006.

Absolvent de economie, contabilitate și de ”Apărare şi securitate naţională”, această carte reprezintă singura legătură a sa cu domeniul Digitalizării. Volumul nu poate fi găsit nici la editură, nici la Biblioteca Națională, iar ministrul susține la cererea Libertatea că nu l-a găsit, într-o săptămână de căutări, nici acasă, la Alba Iulia. În schimb, există o carte cu același titlu, apărută la aceeași editură, dar cu autori diferiți, fără politicianul liberal printre ei.

Politicianul liberal Florin-Claudiu Roman, 47 de ani, a fost numit ministrul digitalizării în Guvernul Ciucă. Este absolvent de economie, la „Babeș-Bolyai” în Cluj, contabilitate la o facultate privată, apoi al unui master în contabilitate tot la privat, la „Titu Maiorescu”, și de cursuri de ”Specializare în apărare şi securitate naţională” la Colegiul Național de Apărare. A lucrat în departamentul de marketing al companiei de presă Mediafax la Alba Iulia. Apoi a făcut parte din diverse cabinete sau consilii de administrație ale companiilor unde statul deține acțiuni, din zona gazelor, industriei auto și băncilor.

Integral pe LibertateaComentarii

clujean Ce moaca de prostalau am eu care sunt porc și eu, care suntem și noi cei care sugem pula actualului guvern pentru ca noi suntem sugaci

4 decembrie 2021 22:44

clujean Ce moaca de prostalau are porcul asta ...

4 decembrie 2021 7:13

Viorel Hrebenciuc, ocnaș în termen care servește patria Ce vă mai tot mirați? Pă ăsta l-au făcut ministru Bou și el e de fapt Vacă, adică ministrul copitelor, că ministrul degetelor nu mai poate fi. Cu ce pula mea se ocupă ministerul ăsta al digitalizării? Numără computerele personale vândute-n țara asta a noastră? Că altceva ce pula calului să facă? Dar, nu contează, pentru fripturiștii ăștia împuțiți ordinari, se crează ministere pentru ca toate bovinele să fie miniștri, că altfel tușeau sec și nu erau bolnavi de covid. Vițelul adult din imagine s-a dat drept autor și scrib de carte scrisă de alții, păi unde pula mea e logica și realitatea? Dar ce să ne mai mirăm, dacă s-a făcutără și un minister special pentru madam Firea, ca să scarpine familiile din țara asta la găoază, că altceva ce pula mea să facă ministerul familiei? Vă-n gură să vă fut cu guvernoiul vostru comunist împuțit! Cu respect, Viorel, ocnaș în termen

4 decembrie 2021 6:14

Scherzando Băăă Loazelor, cartea aia există, problema e că Impostorul și Fariseul împuțit din imagine NU e autorul acelei cărți. Iar această dovadă de impostură este un motiv foarte întemeiat nu numai pentru demisia acestui fariseu împuțit ci și condamnarea penală. În multe țări avansate și civilizate ale lumii, orice dovadă de impostură e sancționată cu închisoarea cu executare. Dar, cum la noi în România e țara tuturor posibilităților, depășind chiar și SUA, orice nemernic impostor ca împuțitul din imagine în loc să ajungă la ocnă, el ajunge ministru, ca-n cazul de față. Vă-n gură să vă fut de farisei impostori ce sunteți voi!

3 decembrie 2021 23:37

Pute E brici si asta .vedeti si ce privire inteligenta are,unul nu a scapat din mortofoii astia sa nu aiba minister !!!!

3 decembrie 2021 8:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.