Președintele PNL, Florin Cîțu, a declarat joi seara la Digi24 că la cel mai mic „derapaj” de la programul de guvernare, PNL se va reuni și va decide dacă merge mai departe în coaliția de guvernare alături de PSD. El a spus că renegocierea PNRR ar fi, de exemplu, o astfel de „linie roșie”, însă unele declarații critice care au venit deja zilele acestea dinspre PSD la adresa liberalilor le pune pe seama „euforiei de început”.

„Trebuie să ne gândim că era o situaţie dificilă în România, ne trebuia un guvern şi am încercat toate opţiunile. Votul final a fost pentru o guvernare stabilă, în care putem avea voturi stabile, pentru a duce la realizarea programului de guvernare”, a declarat Florin Cîţu.

„În momentul în care văd cel mai mic derapaj în ceea ce privește stabilitatea economică, statul de drept, venim în PNL și luăm o decizie: mergem mai departe? Dacă vom lua o decizie că mergem mai departe, cum mergem mai departe? Este foarte simplu: nu este o coaliție cu un cec în alb, nu este o coaliție necondiționată”, a subliniat liderul liberal.

Integral pe Digi24Comentarii

noi Sug pula actualului guvern. Prefer masculii virili, dar la nevoie sug si pula moarta pentru ca noi suntem sugaci de meserie.

4 decembrie 2021 16:41

pensionar Mergi ba in kizda la mata puscariasule si tu si lingaii Boc, Bogdan, Flutur, rusinea romanilor nemernicilor.

4 decembrie 2021 7:12

noi Guvernul actual, a pus Curtea de Conturi sa verifice imprumuturile externe cu dobanzi maxime, comise de Catu cand se credea el PM pe viata! Controlul finantelor matrasite de Catu&Valceanu, baga spaima in infractorii astia, caci, comisioanele grase le imprumuturile externe au disparut in buzunarele amicilor PNL. Puscaria te asteapta, Catule PNL infractor in forma continuata, degeaba dai cu gura, romanii te detesta, ultimul in sondaj decembrie 3400 romani te urasc, si te iubesc 200....Idem pt PNL, prabusit in simpatia romanilor, cat despre USR, atinge 2-3% simpatizanti. Succesuri, ex-"guvernul meu" de mardeiasi stradali!

4 decembrie 2021 6:48

Florin Cîțu, care acum nu mai sunt premier la nimic Această coaliție nu e un cec în alb ci e o rolă de hârtie igienică cu care ne ștergem noi la găoz. Coaliția, pardon, rola de hârtie igienică a fost creată ca să rămân eu cu orice precupețeală premier, dar nu m-a mai vrut nimeni și am ajuns premier la nimic, dar sunt al II-lea neom din stat, după Chiparos Vodă dă la Cotroceni, țucălar fidel în pula mea, ce să-i faci? Iar acum premier e Nicolae Măciucă, țucălar la Cotroceni și el că așa-i filmul ăsta comunistoid. V-am ciuruit în pula mea, n-am ce să vă fac! Băiete, toarnă-mi niște stacane de bere cu guler, dar ai mare grijă să fie numai 6, că eu nu pot duce 7 sau 8 beri, așa cum n-am putut duce acele beri nici în SUA unde m-a luat potera și m-a băgat după gratii în arest. Aventuri americane, ce să-i faci? Ș-acu, ce pula mea vreți? Să mi-o tai dărăbi c-așa vreți voi? PNL-ul pe care-l conduc a ajuns cârpa cu care se șterge la găoază PSD-ul noastru mult stimat și mult iubit. Dar, nu contează, am învins, eu sunt Sperman, l-am învins pe Ludovic Orban, chiar dacă am ajuns un fel de nimeni de pripas, în pula calului.

4 decembrie 2021 6:28

noi Sug pula actualului guvern. Prefer masculii virili, dar la nevoie sug si pula moarta pentru ca noi suntem sugaci de meserie.

4 decembrie 2021 0:49

D Asta și raresitul au o marotă, " linia roșie

3 decembrie 2021 15:52

ion Guvernul actual, a pus Curtea de Conturi sa verifice imprumuturile externe cu dobanzi maxime, comise de Catu cand se credea el PM pe viata! Controlul finantelor matrasite de Catu&Valceanu, baga spaima in infractorii astia, caci, comisioanele grase le imprumuturile externe au disparut in buzunarele amicilor PNL. Puscaria te asteapta, Catule PNL infractor in forma continuata, degeaba dai cu gura, romanii te detesta, ultimul in sondaj decembrie 3400 romani te urasc, si te iubesc 200....

3 decembrie 2021 10:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.