Angajaţii instituţiilor publice vor primi, în perioada 2022 - 2026, vouchere de vacanţă în valoare de 1.450 de lei fiecare, iar impactul bugetar va fi de 8,65 miliarde de lei în total, potrivit unui proiect de ordonanţă de urgenţă iniţiat de Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului.

"Instituţiile publice (...), indiferent de sistemul de finanţare şi de subordonare, inclusiv activităţile finanţate integral din venituri proprii, înfiinţate pe lângă instituţiile publice, acordă, anual, în perioada 1 ianuarie 2019 - 31 decembrie 2026, vouchere de vacanţă în cuantum de 1.450 lei pentru un salariat", se arată în textul propunerii de act normativ, care modifică o ordonanţă mai veche privind acordarea tichetelor.

Voucherele de vacanţă aferente anilor 2022 - 2026 se emit doar pe suport electronic.

Integral pe AgerpresComentarii

Lumineaza Doamne poporul tau Bai asta care nu se mira?Pai ce ma boierii si marii proprietari nu pe baza muncii mamaligarilor traiau?Ei si copii lor prin tari straine unde papau averile parintilor si ei chipurile erau la ...scoli inalte?Ce sa faca ma prostul de rand ?Ca inainte isi ascundea calul carta si bruma de toale din lada de zestre ,cand vinea Jupuitu sa le ia fonciirea.Da aci li se ia direct din cont ma ori pe fisa de salariu.Ba daca ar fi dupa mini as plati doar acele taxe care imi ridica nivelul de trai si ma ajuta sa duc o viata civilizata.Gunoiul ecarisajul,Impozitul pe venit si ....cam atata ma.Dar daca sunt multe si marunte si nu pot scapa de hoti nici cum?nu se mai poate ma face nimic.

5 decembrie 2021 9:23

Ce vă tot mirați atât ?.... Asta nu-i Corupție....asta-i Normalitatea României !....El Parlamentarul sau Ministrul lucrează la Stat....Ea, nevastă-sa tot la Stat pe salariu baban dar fără mare efort....Fi-su și Fi-sa tot de la Stat iau Venit colosal....și fiți siguri că și lui Noru-sa sau Ginerele său li se vor găsi funcții bănoase tot de la Stat....Sunt Nomeclaturi pe bază de Dinastie cu venituri colosale de la stat.....Ei sunt cei ce burdușesc charterele aviatice în vacanțe către Maldive și Tenerife.....Această Aristocrație Funcționărescă Generalizată !!!....Plătiți proștilor și mămăligarilor de români cât mai multe și mari Taxe și Impozite la Buget ca să aibă aceste Dinastii Bugetare Funcționărești să se îndestuleze !....Că și de aceea au anihilat toate Competențele A.N.I. (Agenția Națională de Integritate)....De la Regimul Dragnea încoace ați mai auzi ceva despre acțiunile A.N.I. ???....Nici n-o să mai auziți !....Fraierilor de români !!!.....

4 decembrie 2021 16:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.