Liderul USR, Dacian Cioloş, îi transmite președintelui PSD, Marcel Ciolacu, în contextul numirii lui Marian Neacşu în funcția de secretar general al Guvernului, că acea condamnare a acestuia, pentru conflict de interese, este ”furt şi înşelare a încrederii cetăţenilor în stat şi în exponenţii săi”. El atacă şi PNL, spunând că ”nu a dat niciun semn ar fi deranjat de numirea Laurei Vicol la șefia Comisiei juridice din Parlament şi că aceeaşi tăcere asurzitoare va însoţi şi numirea lui Marian Neacşu la conducerea Secretariatului General”.

"Conflictul de interese este furt și înșelare a încrederii cetățenilor în stat și în exponenții săi, domnule Ciolacu! Domnul Marian Neacșu, pe care îl apărați în felul acesta pentru a-l putea planta la Secretariatul General al Guvernului, este condamnat penal.

Poate dumneavoastră nu vi se pare furt, pentru că furtul, în accepțiunea PSD, este când cineva îți bagă mâna în buzunarul propriu. Or, dumneavoastră și colegii din PSD vreți să credem că furtul de la stat sau deturnarea banului public prin șmecherie nu se pune, e ceva firesc, o finalitate a jocului politic.

Integral pe HotnewsComentarii

noi Sug pula actualului guvern. Prefer masculii virili, dar la nevoie sug si pula moarta pentru ca noi suntem sugaci de meserie.

4 decembrie 2021 16:45

Ce vă tot mirați atât ?.... Asta nu-i Corupție....asta-i Normalitatea României !....El Parlamentarul sau Ministrul lucrează la Stat....Ea, nevastă-sa tot la Stat pe salariu baban dar fără mare efort....Fi-su și Fi-sa tot de la Stat iau Venit colosal....și fiți siguri că și lui Noru-sa sau Ginerele său li se vor găsi funcții bănoase tot de la Stat....Sunt Nomeclaturi pe bază de Dinastie cu venituri colosale de la stat.....Ei sunt cei ce burdușesc charterele aviatice în vacanțe către Maldive și Tenerife.....Această Aristocrație Funcționărescă Generalizată !!!....Plătiți proștilor și mămăligarilor de români cât mai multe și mari Taxe și Impozite la Buget ca să aibă aceste Dinastii Bugetare să se îndestuleze !....Că și de aceea au anihilat toate Competențele A.N.I. (Agenția Națională de Integritate)....De la Regimul Dragnea încoace ați mai auzi ceva despre acțiunile A.N.I. ???....Nici n-o să mai auziți !....Fraierilor de români !!!.....

4 decembrie 2021 16:33

noi Guvernul actual, a pus Curtea de Conturi sa verifice imprumuturile externe cu dobanzi maxime, comise de Catu cand se credea el PM pe viata! Controlul finantelor matrasite de Catu&Valceanu, baga spaima in infractorii astia, caci, comisioanele grase le imprumuturile externe au disparut in buzunarele amicilor PNL. Puscaria te asteapta, Catule PNL infractor in forma continuata, degeaba dai cu gura, romanii te detesta, ultimul in sondaj decembrie 3400 romani te urasc, si te iubesc 200....Idem pt PNL, prabusit in simpatia romanilor, cat despre USR, atinge 2-3% simpatizanti. Succesuri, ex-"guvernul meu" de mardeiasi stradali!

4 decembrie 2021 7:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.