Lorenzo Damiano, liderul mișcării anti-vaccin împotriva Covid-19 din Italia, a declarat că se va vaccina după ce a suferit de o formă gravă a bolii cauzată de SARS CoV-2.

Liderul mișcării numită "No Vax", din Italia, și-a schimbat viziunea asupra coronavirusului și a ajuns să creadă în el, după ce s-a infectat și a ajuns la spital în stare gravă, din cauza unei forme grave a bolii, relatează ANSA.

Lorenzo Damiano a condus protestele împotriva vaccinării și s-a opus vehement împotriva introducerii obligativității certificatului verde ca măsură împotriva răspândirii virusului. Acesta a declarat că persoanele sceptice la vaccin sunt tratate ca niște victime ale Holocaustului.

După o perioadă petrecută pe secția de Terapie Intensivă a unui spital din zonă, Damiano și-a schimbat însă total viziunea asupra coronavirusului. Acasta a declarat chiar în fața presei că abia așteaptă să se imunizeze.

”După această perioadă am altă viziune asupra lumii și mă voi vaccina”, a spus el.

Surse din spital au declarat, miercuri, că spitalizările persoanelor nevaccinate au crescut cu 17%, scrie ANSA.


Comentarii

Bați apa-n piuă ca de obicei, băi Muie Paulus (2) În țările mari precum India și Brazilia refuz să cred că autoritățile politice au aprobat o asemenea idioțenie. În Africa e cu totul altceva, cea mai mare parte a populației nu călătorește peste hotare sau în alte continente, decât în număr foarte mic, iar populația care e răspândită aiurea în zone geografice mari și relativ puțin populate, n-are de unde să se infecteze cu virusul, dacă nimeni care vine din afara țării nu aduce virusul în teritoriu. Tu n-ai decât să bați câmpii ca de obicei interpretând realitatea în mod cospiraționist aiurea, pentru că oricum NU vei convinge pe prea mulți. Deocamdată, vaccinarea e singura metodă de protecție a vieții contra covid, asta pe moment, combinată cu tratamentul cu anticorpi mono-clonali și cu celelalte metode existente de tratare a bolii. Ce mă deranjează pe mine, e faptul că boala asta e o combinație mai letală de răceală severă și virusul care atacă inima, vasele de sânge, dar și alte organe interne unde lasă sechele grave, iar dacă o răceală rebelă e tratată și de medicamente ce elimină excesul de apă din organism, n-am auzit pân-acum nimic de administrarea unui medicament care să elimine apa din corpul celor infectați de covid. La o gripă sau bronșită severă sau început de pneumonie, se administrează din prima și medicamente care elimină prin trasnpirația corpului excesul de apă din organism, iar bolnavii de covid decedați aveau toți plămânii plini de apă, fără a li se fi administrat un medicament care să elimine acel exces de apă din organism. Iar faptul că tu faci apologia ivermectinei, nu demonstrează decât puțina logică și minte pe care le ai, pentru că au fost cazuri când cei care au halit ivermectină au murit ca imbecilii, pentru că erau niște cretini idioți. Auguri!

4 decembrie 2021 22:38

Bați apa-n piuă ca de obicei, băi Muie Paulus (1) Băi Pulăre, tu ești mare Răspândac de coșmare plăsmuite, adică făcute, create, fantasmagorisite dacă vrei. Logica ta e undeva-n pula calului, că altundeva, unde să fie? Ce mă frapează la tine e că tu nu vezi neo-marxismul la Moscova, unde el a înflorit și s-a răspândăcit și-n China și-n Coreea de Nord, dar și-n câteva țări asiatice precum Cambodgia, Vietnam, etc. Tu ești cel mai orbete și autist și idiot pentru că deși știi adevărul care e contrar a ceea ce tot afirmi tu cu mare înfocăcare, te încăpățânezi să susții niște aberații inepte întărite cu niscai teorii conspiraționale. Ce se-ntâmplă în SUA și-n țările occidentale are la bază infectarea celor nevaccinați care de regulă crapă și dau ortul popii. Cei vaccinați chiar dacă se reinfectează cu covid, fac o formă ușoară a bolii și n-au nici măcar simptome, exemplu cântărețul canadian Brian Adams vaccinat de două ori reinfectat cu covid în Italia foarte recent, care n-avea nici un fel de simptome, dar testul lui la aeroport la intrarea-n Italia l-a dat infectat cu covid. Au fost cazuri puține și izolate, unde vaccinați cu alte complicații și boli au murit deși erau vaccinați reinfectați cu covid. Ivermetcina NU se administrează-n SUA nicăieri, ci a fost numai pusă-n discuție de un incult guvernator al unui stat, care ar fi vrut să oblige medicii de la un mare spital din capitala acelui stat să treacă la administrarea de ivermectină, dar NU s-a întâmplat, n-are rost să-ți mai spun și de ce, pentru că legal NU a fost posibil. Tu muică, ești oltean? Atunci nu e de mirare căpățânoșenia ta.

4 decembrie 2021 22:37

Și anche ceva, Muică dragă. Ivermectina se administrează și în multe spitale din SUA, între care și unul foarte mare din Las Vegas. În multe alte cazuri este administrată prin constrângerea unor decizii judecătorești obținute de pacienți în justiție. Tot în SUA se folosește pe scară largă Arbidolul. Dar jugularea în doar câteva săptămâni a uriașei crize pandemice din India cu ajutorul Ivermectinei rămâne un monument în materie. Acelaș modest și IEFTIN medicament, Ivermectina, se află și la baza faptului că Africa, cu o rată medie de vaxxinare de numai 3%, aproape că nu știe ce boală mai ecce și Covidul ăsta 19! Capisci?

4 decembrie 2021 12:00

Ieși iar domnul Muie psd la rampă! Muică dragă, iar ești în deficit de logică. De Covid se poate îmbolnăvi oricine. Și baba Safta, și Papa Francisc, neomarxistul de la Roma, care crede cu sfințenie în Big Bang și în existența extratereștrilor, chiar și super protejatul boșorog, Joe Biden. Trump a și pățit-o. Asta nu înseamnă că vaxxinul ecce singura soluție a pandemiei. Ba dimpotrivă! Vaxxinul aduce mai multe dezastre decât binefaceri și mai multe decese decât salvări de vieți!!! Urmărește și tu ce se întâmplă chiar acum în țările superimunizate. Trebuie să fii orbete, idiot sau autist ca să nu înțelegi despre ce-i vorba! Totul se înplântă din motive comerciale (vaxxinele însemnând enorm de mulți bani) și politice (globalizarea). Rămâne se vedem dacă mai rămâne în vigoare orice urmă de „ordine mondială”, veche sau nouă, dacă se dovedesc reale afirmațiile asistentei medicale șefe a Centrului medical universitar din capitala Sloveniei, responsabilă cu preluarea dozelor de vaxxin și cu administrarea acestora. Doamna respectivă a afirmat la o conferință de presă, după care și-a dat demisia, că fiecare doză ar avea un indicativ numeric discret, respectiv cifrele 1, 2 sau 3. Cifra 1 definește dozele cu conținut placebo (soluție salină), rezervate marilor personalități politice și altor persoane importante, dozele inscripționate cu cifra 2 conține ARNm, iar cele cu 3, ar conține în plus și elemente cancerigene, care dezvoltă boala în decurs de 3 ani! Prin urmare problema ecce mult mai complexă decâ simpla pocăire a unui antivax păcătos...

4 decembrie 2021 11:36

Verrochio Măi să fie? Păi, dacă e așa în pula calului, atunci o să donez eu respectivului câteva roabe de ivermectină pe care nenea ăsta rebelul contra vaccinării pentru imunizare contra covid, să le halească cu lopata sau cu cazmaua sau cu grebla, că numai ivermectina e panaceul covid-ului. Asta numai în accepțiunea idioților și imbecililor, dar în sfârșit. Sper ca după ce nenea italianul ăsta rebel o să halească roabele mele de ivermectină donate cu mare generozitate, n-o să mierlească pentru a da ortul popii. NU vă vaccinați! Haliți numai ivermectină pe pâine, pe pită, pe mămăligă, pe ce aveți voi că o să trăiți tinerețe fără bătrânețe și viață fără de covid, că moartea oricum vine să vă scape de toate necazurile!

3 decembrie 2021 23:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.