Prima tranșă de 1,8 miliarde de euro din PNRR a fost transferată joi de Comisia Europeană României. Suma, care reprezintă 13% din totalul de 29,9 mld. euro, este pentru prefinanțare, dar România are de atins până la sfârșitul anului 20 de obiective pentru a prima următoarele tranșe.

Până la 31 decembrie, România va primi încă 1,942 miliarde de euro din cadrul împrumutului de prefinanțare, ceea ce înseamnă că doar pentru început vor intra aproape 4 miliarde euro. Anul viitor se va primi o finanțare de aproximativ 6,171 miliarde euro prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Premierul Nicolae Ciucă a precizat vineri că guvernul este în întârziere cu adoptarea unor măsuri pentru implementarea PNRR-ului.

Integral pe Europa LiberăComentarii

Lumineaza Doamne poporul tau Ce trebuie sa faca romania sa nui piarda?Pai iata;Premierul Nicolae Ciucă a precizat vineri că guvernul este în întârziere cu adoptarea unor măsuri pentru implementarea PNRR-ului.ASTA trebuie sa faca.Si apropos ?Daca iam primit ?cum sai pierdem?ii punem bine in paradisuri fiscale.

5 decembrie 2021 9:13

Kurt Werner Astfel Romania a decis sa cumpere 2 escadrile de avioane de vanatoare F-16, pentru a putea cheltui cat mai repede banii... este si o ocazie excelenta de a incasa comisioane uriase! Iata de ce UE nu ar trebui sa dea nici un ban Romaniei!

4 decembrie 2021 9:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.