Copiii din întreaga țară ar trebui să se testeze, luni dimineață, înainte de începerea orelor. Numai că folosirea testelor pentru salivă la școală are încă multe necunoscute, atât pentru părinți, cât și pentru elevi. Asta, în cazul celor care au fost de acord să le folosească, pentru că măsura nu este obligatorie.

Testele pentru salivă au fost distribuite școlilor la finalul săptămânii trecute, iar luni dimineață va începe toată această procedură de testare.

Recomandarea este ca fiecare elev să se testeze de 2 ori pe săptămână, iar zilele stabilite sunt luni și joi. Ministrul Educației a precizat că au fost cumpărate teste și pentru profesori, învățători și personalul nedidactic din școli. Așadar și aceștia ar trebui să se testeze la fel ca elevii.

Integral pe Digi24Comentarii

Digi24-BBB (Belim Poolla Betăr, n.red.): "Copiii din întreaga țară ar trebui să se testeze" înseamna ca sugem pula si "cine garantează că un părinte" reprezinta o (simpla) instigare (penală) la vaxo-testo-pedofilie. Cu respect, "redactia"

6 decembrie 2021 13:38

Un parinte: EU, EU GARANTEZ (că)! Si daca entitatii (virtuale) "Luana Păvăluca" îi vine ideea (nefericita) sa conteste garantia mea, atunci îi contest si eu dreptul de a purta beregata în mod nestingherit în Spatiul Public. Cu respect, U.p..

6 decembrie 2021 13:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.