Legătura sentimentală dintre Liviu Dragnea (59 de ani) și Irina Tănase (28 de ani) traversează o perioadă de criză după ce fostul politician s-a simțit înșelat cu fostul iubit al partenerei sale, în urma unui material filmat prezentat de un prieten.

Din primele informații, fostul lider al PSD nu a mai așteptat să afle și versiunea Irinei despre imaginile cu pricina: i-a trimis un mesaj și a plecat de acasă.

”I-a dat Irinei doar un mesaj, aceasta n-a apucat nici să se apere. Nimeni nu poate să ia legătura cu el, nici măcar copiii lui, toată lumea este îngrijorată. Irina este nevinovată, nu i-a greșit cu nimic și îl iubește. Cineva din anturaj nu îi dorește împreună și a făcut tot posibilul să se bage între ei. Liviu nu mai vorbește nici cu cei mai apropiați prieteni. Nu ascultă pe nimeni, doar pe omul acesta”, a precizat o sursă pentru Click!.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Irina Tănase: Cine îmi poate da informatii despre unde se afla Liviu câstiga o doza de VAXXIN de bustăr GRATUIT, un cârnat cu fasole, un vaucer la Dracula-Park si un bilet la tombola!

6 decembrie 2021 22:20

(i-)Realitatea.net: E DEZASTRU GLOBAL-TIMES - unde o sa ajungem?! Noi, la (i.)Realitatea punct ro ne-am iesit (complet) din EURO-minti si simtim ca ne ia Dracu' - CE NE FUKCEM CU IRINA - E URGENTA GLOBALA "SANITARA"!!!

6 decembrie 2021 22:17

Palma si degetul Ca nu avea cum sa o prinda e si normal :Don Partzag-59 era la inchisoare. Si apoi trebuie sa inteleaga si bivolul ca nu va trece mult timp si va putea face " treaba" doar cu degetul, asta daca ,Doamne fereste, nu da intr-o boala reumatismala.In prostie un barbat nu poate fi egalat de o femeie.

6 decembrie 2021 18:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.