Florin Roman, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, și-a trecut în CV lucrarea „Teoria sistemelor informaţionale”, însă nu poate fi găsită nici la editură, nici la Biblioteca Naţională. Acesta a declarat că el n-a ajuns „ministru la beletristică și nu e cel mai important lucru”. Totodată, el a afirmat că este un avantaj că nu are „legătură cu acel domeniu”

Florin Roman și-a trecut în CV lucrarea „Teoria sistemelor informaţionale”, însă nu poate fi găsită nici la editură, nici la Biblioteca Naţională. Ministrul a spus că nu a găsit-o nici acasă. Ulterior, el a precizat că „se creează o confuzie între publicarea unei cărţi şi o lucrare de cercetare ştiinţifică”.

„Am precizat clar că potrivit CV-ului, discutăm de lucrări publicate, nu de cărți publicate. Am făcut precizarea, că s-a făcut o confuzie între o carte apărută în 2009 și o revistă din 2006. Ăsta e adevărul!

Integral pe Digi24Comentarii

D Nu ești ministru la beletristică dar ești un ministru mincinos care își arogă niste lucruri pe care nu le-a făcut. Ăsta este pnl-ul, un partid condus de un penal dovedit de americani, de niste trompete gen rares bogdan, de niste mincinoși gen țurcan, gorghiu s.a.

6 decembrie 2021 13:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.