Fiul fostei vrăjitoare Mama Omida, arestat după ce a cerut taxă de protecție de la mai mulți dezvoltatori imobiliari care construiesc în zona de nord a Capitalei, își amenința victimele cu nepoții săi care nu au împlinit încă vârsta de 14 ani și pot comite infracțiuni grave fără să răspundă în fața legii. În același timp, conform procurorilor DIICOT, pentru a-i impresiona pe afaceriștii respectivi, Viorel Motoi, zis Gongoi, îi mințea pe aceștia că ar fi ordonat inclusiv un atac împotriva unui magistrat incomod.

Viorel Motoi, zis Gongoi a devenit cunoscut în mediile infracționale după ce s-a autointitulat primul vrăjitor bărbat, în condițiile în care este primul născut al Mamei Omida, o vrăjitoare cunoscută încă dinainte de 1989.

Rudă cu temuții Duduieni, Gongoi a profitat de acest lucru și a reușit să se impună în unele comunități de romi, unde a fost recunoscut ca lider. Din această poziție, spun surse din Poliție, ar fi fost chemat să judece unele staboruri (n.r. justiție paralelă practicată în comunitățile tradiționale de romi), fapt care i-a adus o mare notorietate în lumea interlopă.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.