Vaccinarea în masă și coordonarea măsurilor de gestionare a pandemiei la nivel global ar putea grăbi sfârșitul crizei sanitare. Doar că, în acest moment, țările preferă să abordeze problema în mod individual. „Nu a existat niciodată un plan și încă nu există un plan la nivel global”, spun experții citați de CNN.

Pandemia COVID nu va ține o veșnicie. Va continua, cel mai probabil, să facă probleme, dar va scădea în intensitate în al treilea ei an, numai pentru a crește iarăși ocazional, odată cu apariția noilor variante.

Dar chiar dacă virusul nu va fi eradicat, imunitatea oamenilor se va îmbunătăți constant, iar lumea va putea să trăiască cu boala. „Nepoții nepoților noștri se vor infecta cu acest virus”, explică Paul Hunter, profesor de medicină la University of East Anglia din Marea Britanie.

Integral pe LibertateaComentarii

Adrian Cochino: înca ceva - "coordonarea măsurilor de gestionare la nivel global ar putea grăbi sfârșitu'" înseamna ca SUG euro-POOLLA & ca #REZISTZ!

7 decembrie 2021 12:58

Adrian Cochino @E-te p*la! Eu ma refeream (strict) la "vaccinarea în masă" a mea, a puradeilor mei si a lu' (curva de) mama - ea este "instrumentul necesar pentru a aduce sfârșitul"! De ce nu o folosește ăia?! Pentru ca e răi si ticalosi, si ne lasa mai de graba să crapăm cu zile, decât să ne tragă si nouă câte un bustăr / zi între ochi, să ne "imunizam" si noi la cap (spun experții) - ce dracu?!

7 decembrie 2021 12:56

E-te pula! Vaccinarea în masă nu numai că NU încetinește/oprește pandemia, ci O ÎNTEȚEȘTE!!! Întrebați-i pe israelieni de ce strâmbă acum din nas la adresa serului Pfizer, cu care s-au îndopat de cel puțin trei ori și au în vedere și doza a patra! Dovada că nu mai au încredere în vaxin ecce că nu mai perimesc pe nimeni în Țara Sfântă decît în urma unui test făcut de ei pe aeroport. Pe urmă, deși s-au supraimunizat aproape de 100%, numărul infectărilor și al deceselor a continuat să crească! Un alt aspect la un popor cu o remarcabilă coeziune națională a fost apariția protestelor masive, pe alocuri violente! În SUA, statisticile arată că în trei sferturi de an din 2021, cu vaccin la discreție, s-au înregistrat cu circa 2.000 de decese mai multe decât în întreg anul 2020, când vaxinului abia i se făcea reclama, iar vaxinarea era, practic; de 0%!!! Nu mai vorbim de Marea Britanie, unde covârșitoarea majoritate a deceselor se înregistrează printre complet vaxinați! In luna septembrie, de ex. au murit 2.281 de vaxinați și 611 nevax, situație regăsită cu mici variații și în celelate luni. Altfel, de ce ar izbucni revolte în atâtea țări supra „imunizate” din mUE, inclusiv la Bruxelles, la care participă laolaltă vaxinați și nevax?! Atenție că propaganda agresivă provaccinistă, pigmentată cu tot felul de restricții aberante, conduce mai degrabă la EFECTE INVERSE!!!

7 decembrie 2021 12:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.