Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, susţine rezolvarea problemei pensiilor speciale de care beneficiază unele categorii profesionale printr-o discuţie cu toate partidele, nu doar a celor aflate la guvernare.

El afirmă că acele categorii care au restricţii privind profesia, cum sunt magistraţii, ar trebui să primească un supliment în ceea ce priveşte contributivitatea, însă concomitent cu creşterea vârstei de pensionare.

„Eu am o abordare deloc populistă şi o abordare, zic eu, principială. În primul rând, ar trebui să avem o discuţie în zona politică – nu neapărat doar cei care sunt la guvernare, cu toţi factorii politici şi cu instituţiile statului – care sunt acele categorii socio-profesionale unde în perioada serviciului public există interdicţii, există incompatibilităţi şi atunci se poate ajunge la o soluţie, aşa cum se face şi la nivelul Uniunii Europene, se face în multe ţări.

Integral pe UniversulComentarii

Dan Vîlceanu, cel ce-l fute-n cur pe Cîțu Mda, te-as fute-n cur, dar esti prea sarac si pestifelic.

9 decembrie 2021 10:22

Gargară Specific Politicianistă..... Asta-i Normalitatea României !....Sunt Nomenclaturi pe bază de Dinastie cu venituri colosale de la stat.....Cei cu Pensii Speciale și unii care le mai cumulează și cu Salarii Nesimțite tot de la Stat.....Ei sunt cei ce burdușesc charterele aviatice în vacanțe către Maldive și Tenerife.....Această Aristocrație Funcționărească și Judecătorească ce sufocă Statul Român !!!....Plătiți proștilor și mămăligarilor de români cât mai multe și mari Taxe și Impozite la Buget ca să aibă aceste Dinastii Bugetare să se îndestuleze !....Vă așteaptă de la 1 ianuarie 2022 mărirea accizelor la combutibili de parcă prețurile la pompă nu-s și așa foarte mari !.....Fraierilor de români !!!.....

8 decembrie 2021 12:40

zaha furtuna intr un pahar cu apa

8 decembrie 2021 11:50

Mda... Dar e corect sa refuzi invitatia de Ziua Unirii tarii in al carui parlament esti ? Care e diferenta intre UDMR si AUR, avand in vedere ca AUR e considerat un partid extremist ? Rusine partidelor care s-au aliat cu voi !

8 decembrie 2021 11:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.