Două litigii deschise de Rodica Baștea, o prietenă de familie a soților Iohannis, blochează de mai bine de 5 ani recuperarea de către stat a unui spațiu comercial valoros din centrul Sibiului și a banilor încasați din chirie de familia prezidențială, potrivit unui răspuns al ANAF la solicitarea Centrului de Investigații Media (CIM).

După 6 ani de la sentința definitivă a Curții de Apel Brașov din 12 noiembrie 2015 – prin care titlul de proprietate al soților Carmen şi Klaus Iohannis a fost anulat, iar cuplul prezidențial nu a fost considerat cumpărător de bună -credință – statul român nu a reușit nici măcar să își înscrie titlul de proprietate în cartea funciară a imobilului din Sibiu, strada Nicolae Bălcescu 29.

Nu a recuperat niciun ban din uzufructul (banii din folosința imobilului) de care a fost văduvit între 1999 și 2016, perioadă în care imobilul a fost luat din proprietatea statului de familiile Baștea și Iohannis.

Integral pe G4media.roComentarii

clujean Abuz de putere, Johanise ??????

9 decembrie 2021 7:29

Dan Vîlceanu, cel ce-l fute-n cur pe Cîțu Pute, te-as sodomiza, dar gaoaza ta Pute..

8 decembrie 2021 16:44

D-aia Pentru ca nici de la puscariasul grav bolnav Voiculescu -seful de facto al Antenei 3, nu s-a recuperat. Ca si de la alti mari escroci.Justitia e facuta pentru po pulime.

8 decembrie 2021 16:43

Pute Ce mafie si acolo ,si la Basescu ,cred ca asa e la presedinti ,de aia e Joian tot timpul obosit nu problemele tarii il framanta ci aranjamentele astea !!!

8 decembrie 2021 14:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.