Varianta Omicron ar putea provoca un val de infectări în rândul copiilor și tinerilor din România, susține medicul Octavian Jurma.

Astfel, tulpina Omicron poate tripla numărul de internări în spitale în categoria de vârstă 0-39 ani.

Potrivit lui Octavian Jurma, varianta Omicron este aparent „mai blândă" decât Delta pentru că nu crește numărul persoanelor spitalizate, chiar dacă există un număr mai mare de infectari.

Totuși, analiza arată că a crescut numărul copiilor și al tinerilor spitalizați (categoria 0-39 ani).

Integral pe NewsweekComentarii

Daniel Toşa: Solutia de durata o reprezinta capturarea casandrelor de servicii, urmata de amputarea trompei (a organului cu care parazitul îsi "absoarbe" "fondurile", n.m.) si la disparitia lor pe cale naturala (prin inanitzie, n.m.).

10 decembrie 2021 11:25

Octavian Jurma: Foarte posibil este si ca eu s-o tai în China, la co-banditii mei, în caz ca escrocheria pica si începe DIICOT-ul sa umble sa ne adune de pe strada si sa ne puna în fiare (O'micronezii stiu dece!) ...

10 decembrie 2021 11:19

Băi Jurma, țineți limba în curul lu Arahat, că ți el o ține într-un cur și mai mare... Idiotule, pune mâna și citește studiile oamenilor de știință independenți, nu materialele de propagandă ale globaliștilor! Aaa, de acolo îți vine „mălaiul”? A mai fost unul, îl chema Hitler, care a încercat să elimine oameni nevinovați, cu ajutorul unui doctor criminal, Mengele, și al altor slugi criminale. Au plătit scump, cu toții, pentru așa ceva. Voi veți plăti și mai scump pentru contribuția la genocidul mondial. Ești tu medic și om de știință cum e și mă-ta fată mare.

9 decembrie 2021 14:23

D Jurma ăsta este plătit sa vina numai cu știri apocaliptice.Oare lui nu îi este rușine de copii lui, cum se uită in ochii lor când știe cât este de mânjit?

8 decembrie 2021 20:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.